Cumartesi En yeni, en moda

En yeni, en moda

16.01.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Ole by Koton kış koleksiyonunda yüksek belli elbiseler ve etekler, peluş paltolar, tüylü kazaklar ön plana çıkıyor.

En yeni, en moda

Rengarenk kulaklıklar

Haberin Devamı

Sony’nin yüksek çözünürlüklü ses kalitesi sunan yeni h.ear serisi kulaklıklarının kulak içi ve kafa üstü modelleri bulunuyor. Birçok renk alternatifi de sunan h.ear on pembe kulaklık 599 TL.

Erkek koleksiyonu
Pierre Cardin erkek dış giyim koleksiyonunda kürklü yakalara sahip kaban ve montlar, kapitone kumaşlarla dirseklerde süet ve deri detayları dikkat çekiyor. Montun fiyatı 799.95 TL.

Sanat eserleri takılarda
Freywille’de Claude Monet’den Gustav Klimt’e birçok sanatçının eserlerinden ilhamla hazırlanan, altın ve değerli taşlarla süslü takılar var. Luna Piena kolye 2.215 TL.

Elbiseler, etekler...
Ole by Koton kış koleksiyonunda yüksek belli elbiseler ve etekler, peluş paltolar, tüylü kazaklar ön plana çıkıyor. Desenli elbisenin fiyatı 69 TL.

Cildinizin dostu
Nivea besleyici bakım kremi cildi nemlendirirken korunmasına yardımcı oluyor. 4.99 TL.

Cildiniz nemlensin

-Nuxe’un erkekler için anti aging bakım kremi Nuxellence cildin sıkılaşmasına ve tahrişe karşı korunmasına yardımcı oluyor. 149 TL.

-LieracHydrogenist Moisturizing Serum kırışıklık ve ince çizgilerin pürüzsüzleşmesine yardımcı olurken oksijen vererek cildin nemlenmesini sağlıyor. 30 ml fiyatı 199 TL.

Sıcacık ayaklar...

-Cabani’de özel merinos kürkünün kullanıldığı birçok renk seçeneği olan ayakkabı ve botlar var. Fiyatı 259.90 TL.

-Vans’in Snowboard koleksiyonundaki tasarımlar soğuğa karşı korurken karlı, buzlu zeminlerde hareket rahatlığı sağlıyor. Botun fiyatı 1.062 TL.