Cumartesi En yeni en moda

En yeni en moda

02.07.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Pandora’nın yaz koleksiyonunda rengarenk çiçek ve hayvan figürleriyle süslü charm’lar var. Aynı zamanda kolye ucu olarak da kullanılabilen tropik papağan charm 129 TL.

En yeni en moda

Rengarenk charm’lar
Pandora’nın yaz koleksiyonunda rengarenk çiçek ve hayvan figürleriyle süslü charm’lar var. Aynı zamanda kolye ucu olarak da kullanılabilen tropik papağan charm 129 TL.

Haberin Devamı

İndirimli şortlar
Home Store’daki şort, tişört, ceket, çanta, aksesuar gibi ürünlerde yüzde 50 indirim uygulanıyor. Kot şort 139.5 TL.

Desenlerle süslü
Vans’in farklı renk ve desenlerle süslü yaz sezonu ayakkabılarında indirim var. 235 TL

İndirim fırsatı
Roman’daki uçuş uçuş elbiseler, etekler ve bluzlarda yüzde 50 indirim fırsatı başladı. Etek 209, gömlek 167 TL.

Bayram çikolataları
- Godiva bayram koleksiyonunda birçok farklı lezzette çikolata var. 24 farklı pralin çikolatanın olduğu 290 gramlık kutu 113 TL.
- Vakko Chocolate pralin, truffle, karamelli tuzlu bademli çikolata gibi birçok çikolata çeşidi sunuyor. Fiyatı 299 TL.
- Divan Pasteneleri’nde lokumlar, pralinler, narlı fıstıklı, damla sakızlı gibi çikolata çeşitleri bulabilirsiniz. Oval tepsi çikolata 190 TL.

Haberin Devamı

Bayram sofraları için...
Crate&Barrel’da bayram sofraları için amerikan servislerden, tencere ve tabaklara, fırın kaplarına birçok ürün var. Potluck lazanya için fırın kabı 86.5 TL.

Farklı Türk kahveleri
Nar Gourmet bayrama özel Yemen, Brezilya ve kafeinsiz Türk kahvesi olmak üzere üç çeşit Türk kahvesi çıkardı. Yemen kahvesi 48 TL.

Deri çantalar
Desa’nın bayram kampanyası dahilinde ürünlere yüzde 50, artı ikinci ürüne ekstra yüzde 50 indirim var. Kırmızı çantanın indirimli fiyatı 299 TL.

Yaz makyajı
Tekin Acar mağazalarında bulabileceğiniz TCA Studio Make Up Terra Powder pudralar üç farklı tonuyla cildinizin pürüzsüz ve aydınlık görünmesine yardımcı oluyor. 39 TL.

Güneş sonrası bakım...
Nuxe Güneş Sonrası Saç ve Vücut Şampuanı saçınızı ve vücudunuzu tuz, klor ve kum gibi dış etkenlerden arındırıyor. 200 ml fiyatı 39 TL.

Çocuklara tatil hediyesi
- Hasbro Disney prenses serisinde farklı vücut tiplerine sahip 11 Disney prensesi var. Ariel 54.90 TL.
- Play-Doh’nun Play-Doh Town oyun setlerinde çocukların oyun hamurlarıyla yaratıcılıklarını geliştirebilecekleri itfaiye istasyonu, kuaför, pet shop gibi mekan ve araçlar var. İtfaiye arabası 59.90 TL.