Cumartesi En yeni en moda

En yeni en moda

05.11.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Tchibo, “Spor aşkı mevsim normallerinin üstünde” koleksiyonunda spor taytlarından yeleklere çeşit çeşit ürün sunuyor. Spor eldiveni 29.95 TL.

En yeni en moda

Spor yaparken...

Haberin Devamı

Tchibo, “Spor aşkı mevsim normallerinin üstünde” koleksiyonunda spor taytlarından yeleklere çeşit çeşit ürün sunuyor. Spor eldiveni 29.95 TL.

Kışın olmazsa olmazı botlar

Mecrea’nın yeni koleksiyonundaki botlarda siyah, gri, krem, taba gibi renk seçenekleri olan kalın topuklu, stiletto ve düz model botlar var. Bot 139.90 TL.

CİLDİNİZ İÇİN BAKIM

Nuxe Merveillance Experf fluide anti-aging cilt bakımı, çizgilerin giderilmesine ve cildin sıkılaşmasına yardımcı oluyor.
50 ml fiyatı 155 TL.

Caudelie Polyphenol C15 Overnight Detox Oil, içerdiği esansiyel ve bitkisel yağlarla gece cildin yenilenmesine katkıda bulunuyor. 30 ml fiyatı 135 TL.

Akdeniz ferahlığı

Versace’nin yeni kokusu Dylan Blue odunsu aroması, doğal içerikleri ve yeni nesil molekülleriyle öne çıkıyor. Turunçgiller, bergamot ve greyfurt, incir yaprağı ile birleşerek Akdeniz ferahlığını sunuyor. 100 ml 298 TL

Haberin Devamı

İndirimli güzellik

Victoria’s Secret vücut bakım ve güzellik ürünleriyle parfümlerde pazartesiye kadar yüzde 40’a varan indirim uygulanıyor. Beauty Rush dudak parlatıcısı 29 TL.

Parıl parıl parlayın

Twist sonbahar-kış koleksiyonunda iddialı dore, lame ceket ve pantolonlar, zincir ve renk detaylarıyla süslü aksesuarlar yer alıyor. Ceket 299 TL, pantolon 199 TL, kolye 99 TL.

Pazar brunch’ları başlıyor

Zuma İstanbul’da yarın itibarıyla 12.00-16.00 saatleri arasında brunch başlıyor. Suşi çeşitleri, somon teriyaki, baharatlı bonfile gibi yemeklerin yanı sıra yeşil çaylı muzlu kek gibi tatlı seçenekleri de sunuluyor. DJ performansı eşliğindeki brunch menüsünün kişi başı fiyatı 198 TL.

Raflardan

Salat lezzet serisinde yemeklerinizde kullanabileceğiniz sarımsak, domates-sarımsak-fesleğen, acı kırmızı biber-fesleğen-domates ve sarımsak-fesleğen olmak üzere dört sos seçeneği var. 5.95 TL.

Hero Baby’nin organik serisinde organik meyvelerden hazırlanan farklı aromalarda mamalar yer alıyor. Hero Baby kayısılı-muzlu mama 2.95 TL.