Cumartesi En yeni en moda

En yeni en moda

25.02.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Yüzden fazla markanın bir arada bulunduğu Ayakkabı Dünyası’nda kadınlar için rahat ve şık uzun çizme modellerini bulabilirsiniz.

En yeni en moda

Kış bitmeden
Yüzden fazla markanın bir arada bulunduğu Ayakkabı Dünyası’nda kadınlar için rahat ve şık uzun çizme modellerini bulabilirsiniz. Çizme 198 TL.

Haberin Devamı

Ev şıklığı
Penti’de pijama setleri ve geceliklerin yanı sıra rengarenk tişört ve üstler de var. Pembe üst 69.90

Güçlü saçlar
Urban Care Shake n Repair 7/24 Milk Treatment onarıcı saç bakım köpüğü yıpranmış saçların onarılmasına yardımcı oluyor. 24.90 TL.

Çocuklar için
Çocukların okulda sağlıklı beslenmesine yardımcı olan Boon iki bölmeli kapaklı bir kap ve yiyecekleri taze tutmak için, tekrar kullanılabilen buz kabı bulunan yeni ürünü Bento’yu çıkardı. Fiyatı 125 TL.

Canlı renklere şans verin
Sephora’nın rengarenk koleksiyonlarında turuncudan pembeye maviden mora canlı renklerde rujlar, göz kalemleri ve farlar öne çıkıyor. Colorful mat far 37.90 TL.

Neon çantalar
Tergan’da canlı ve neon renklerin öne çıktığı yeni sezon koleksiyonundan çantaları bulabilirsiniz. Turuncu çanta 143.60 TL.

Haberin Devamı

Yeni menüyü deneyin
Kitchenette’in yenilenen menüsünde çıtır karidesli taco’dan deniz mahsullü güveç ve pizza carpaccio’ya yeni lezzetler var. Tavuk şinitzel 29, vişneli milföy 16 TL.

Günlük bakım
Nuxe’ün yeni Nuxeriance Ultra SPF 20 gündüz bakım kremi anti aging etkisini güneş koruyucu özellikle buluşturuyor. 30 ml tüp satış fiyatı 220 TL.

Sıcak tonlar
Kiko Milano yeni Matte For You koleksiyonu pembe ve kırmızı gibi sıcak tonlardan oluşuyor. Mat ruj 29.90 TL.