Cumartesi Özel gün için özel mekanlar

Özel gün için özel mekanlar

11.02.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Sevgililer Günü’nü farklı bir mekanda geçirmek isteyenler için öneriler

Özel gün için özel mekanlar

Boğaz manzarası eşliğinde

Haberin Devamı

Özel gün için özel mekanlar
Capricorn’un Sevgililer Günü menüsünde Akdeniz mavi yengecinden fırınlanmış balkabaklı hamsiye, balkabaklı cheesecake’ten çikolata tahinli musa birçok seçenek var. DJ performansının da eşlik edeceği menünün fiyatı seçilen yemeklere göre değişiyor.

Sevgililere özel ayrıcalık

Regnum Carya Golf&Spa Restaurant Sevgililer Günü’nde misafir olan çiftlere havaalanından ücretsiz VIP servis, İtalyan restoranı Ristorante Tramonto’da romantik akşam yemeği gibi ayrıcalıklar sunuyor.

Mum ışığında

Conrad İstanbul Bosphorus’taki Summit Bar&Terrace’ta caz melodileri eşliğinde mum ışığında romantik bir yemek yiyebilirsiniz. Beş seçenekli Sevgililer Günü menüsünün yerli içecekler dahil iki kişilik fiyatı 590 TL.

Fotoğrafınız hediye

Haberin Devamı

Go Meso 14 Şubat’a özel Moğol barbeküsü, patatesli samosa ve mangolu suflenin olduğu bir menü sunuyor. Gecenin sonunda ise fotoğrafçının çektiği çiftlerin polaroid fotoğrafları ücretsiz olarak verilecek. Menünün kişi başı fiyatı 99 TL.

Gecenin finali aşk tatlısıyla

Demirören İstiklal Palas Re-Pub Restoran, Sevgililer Günü’nde “Love is in the air” konseptli gecede akustik performansıyla Ceren Gündoğdu’yu ağırlıyor. Gecenin öne çıkan lezzetleri ahtapot carpaccio, kinoalı mücver, kadayıfa sarılı ılık keçi peynirli salata ve fırınlanmış tavuk but olacak. Şarkılara lezzetli yemeklerin eşlik edeceği gecenin finali ise
Türk kahveli creme brulee isimli aşk tatlısıyla...

Doğayla iç içe

Özel gün için özel mekanlar
Eceabat’taki Hotel Caeli çiftler için iki ayrı paket sunuyor. Orman manzaralı restoranı Winter Garden’da Sevgililer Günü menüsünün dahil olduğu iki kişi için geçerli paketlerin fiyatları 1100 TL’den başlıyor.

IZGARA ENGİNARDAN BONFİLEYE...

Feriye Palace’ın ızgara enginardan meyan soslu ızgara bonfileye ve kıtır kaplamalı lagos balığına birçok lezzet sunan Sevgililer Günü menüsünün kişi başı fiyatı içkisiz 195, içki dahil 245 TL.

Özel gün için özel mekanlar
Canlı müzik eşlik ediyor

Nişantaşı’ndaki Nopa Restaurant Sevgililer Günü’nde şampanya ve çikolatalı çilek ikramıyla başlatarak canlı müzik eşliğinde romantik bir yemek atmosferi sunuyor.