Cumartesi Taze açılıyor

Taze açılıyor

15.09.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Meydan ve mektep olarak Galatasaray Pera Müzesi, Çelenk Bafra’nın küratörlüğünde “Mektep Meydan Galatasaray” sergisini ağırlıyor. Sergi, binanın köklü geçmişine ve okul vasfına referans veriyor, aynı zamanda okulun meydanına da dikkat çekiyor. Sergide Ali Kazma, Antonio Cosentino, Barış Göktürk, biriken (Melis Tezkan, Okan Urun), Burak Delier, Cemal Emden, Elvan Alpay, Hasan Deniz, Hera Büyüktaşçıyan, Vahit Tuna’nın çalışmaları yer alıyor. Sergi, 25 Kasım 2018’e dek sürecek.

Taze açılıyor

Bitmeden yetişin

Haberin Devamı

Meydan ve mektep olarak Galatasaray

Sanatçı Gülçin Aksoy’un videodan yerleştirmeye, dokuma/halıdan fotoğraf ve performansa kadar farklı mecralarda ürettiği son dönem çalışmaları “Koro” sergisiyle Galata Rum Okulu’nda yer alıyor. Sergi 30 Eylül’e dek sürecek.

Taze açılıyor

MUTLAKA GÖRÜN

Evrenin ışıkları adına

Salt Beyoğlu, 30 Aralık’a dek “Evrenin Titreşen Işıkları” adlı sergiyi ağırlayacak. Anna Boghiguian, Rana Hamadeh, Navine G. Khan-Dossos ve Merve Ünsal’ın “şimdi” algısını sorgulayan işlerinden oluşan sergi, insanın dünyayı kavrayışındaki dönüşümlere istinaden tarih ve geleceğin yeniden yapılandırılması fikrine dayanıyor.

Taze açılıyor