Cumartesi Televizyonda N’oluyo?

Televizyonda N’oluyo?

11.03.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Başrollerde Susan Sarandon ve Jessica Lange gibi iki usta isim, “American Horror Story”, “Nip/Tuck” ve “Glee” gibi işlerin yapımcısı Ryan Murphy... Amerika yayınından bir gün sonra FOXLIFE’ta izleyebileceğiniz FEUD iki büyük starın hikayesini anlatıyor.

Televizyonda N’oluyo

İki starın hikayesi

Haberin Devamı

Başrollerde Susan Sarandon ve Jessica Lange gibi iki usta isim, “American Horror Story”, “Nip/Tuck” ve “Glee” gibi işlerin yapımcısı Ryan Murphy... Amerika yayınından bir gün sonra FOXLIFE’ta izleyebileceğiniz FEUD iki büyük starın hikayesini anlatıyor. Zamanın en ünlü Hollywood yıldızları olan Joan Crawford ve Bette Davis’in arasındaki rekabeti, yaşanmış olaylara dayanarak anlatan dizi parıltılı hayatların ardında yaşanan müthiş savaşı kimi zaman eğlenceli, kimi zaman dramatik şekilde gözler önüne seriyor. IMDb’de 8.8 puan alan ve ABD’li eleştirmenlerin “Dikkat çekici!” olarak nitelendirdiği FEUD’a şans vermenizi öneriyoruz.

Dedektifler anlatıyor

Televizyonda N’oluyo

Dedektifler yaşadıklarını anlatıyor, onlar anlatırken oyuncular yaşananları canlandırıyor. “Real Detective”, kurgusu ile reality-drama diyebileceğimiz belgesel-dizi türüne yakın işlerden biri... Her bölümde farklı bir dedektifin, farklı bir şehirde başından geçen bir olayın anlatıldığı ve Netflix’ten izleyebileceğiniz bu yapımın en büyük özelliği gerçekten çarpıcı olmayı başarabilmesi... Sıradan suç hikayeleri bekliyorsanız yanılıyorsunuz. Bölümlerden birinde hikayesini izlediğimiz bir dedektifin baktığı davadan sonra hayatının değiştiğini söyleyebiliriz. IMDb puanı 7.9 olan diziye binge-watch için şans verebilirsiniz.

Yazarlar