Dünya Google harita şaşkınlığı! 10 yıllık evliliği bitiren Google haritadaki fotoğraf...

Google harita şaşkınlığı! 10 yıllık evliliği bitiren Google haritadaki fotoğraf...

07.09.2023 - 17:17 | Son Güncellenme:

10 yıllık evliliğini Google haritalardaki gerçek yüzünden sonlandıran talihsiz adamın hikayesi önce sosyal medyada ardından dünya gündeminde ses getirdi.

Google harita şaşkınlığı 10 yıllık evliliği bitiren Google haritadaki fotoğraf...

Uzun bir yolculuğa çıkmıştı, kestirme yol arayan orta yaşlardaki koca, Google haritalar üzerinden güzergahı kısaltmanın bir yöntemini arıyordu. Haritaları açıp sokak sokak gezmeye başlayan adam az sonra başına gelecekleri tahmin bile etmiyordu. Olabildiğince kısa sürede sokakları geçen adamın bir ara sokaktaki görüntü dikkatini çekti.

Haberin Devamı

Eşine benzettiği kadının görüntüsünü yaklaştırdı ve şüpheleri arttı. 2013 yılında evlendiği kadın, yine aynı yıl bir sokak arasında bambaşka bir erkekle yakınlaşmıştı. Karısıyla yüzleşen adam kısa süren tartışma sonrası boşanma kararı aldı.

Google harita şaşkınlığı 10 yıllık evliliği bitiren Google haritadaki fotoğraf...

İTİRAF ETTİ

Eşi o dönem internet üzerinden tanıştığı kişiyle bir ilişki yaşadığını ve kocasını aldattığını kabul etti. İngiliz basınına göre ise görüntünün kaynağı Peru'da bulunan i Puente de los Suspiros de Barranco'ydu.

Google harita şaşkınlığı 10 yıllık evliliği bitiren Google haritadaki fotoğraf...

FOTOĞRAFLARI PAYLAŞTI

Koca, fotoğrafları sosyal medya hesaplarından paylaştı. Kullanıcılar kadına tepki gösterirken bazı kullanıcılar ise fotoğrafın çok net olmadığını, resimdeki kadın karısı olsa bile bu şekilde onu ifşa etmeye hakkı olmadığını söyledi.

Eşi tarafından yıllar önce aldatılan koca ise görüntüleri sosyal medyada paylaştı. Birçok kullanıcı söz konusu kadına tepki gösterirken bir kişi kadınların çoğunun ilişkilerine sadık olmadığını öne sürdü. Bir başka kullanıcı ise 'Dünya ne kadar küçük' değerlendirmesinde bulundu.