Dünya 'Sevgilim beni annemle aldattı' diye video çekti, sosyal medya yıkıldı

'Sevgilim beni annemle aldattı' diye video çekti, sosyal medya yıkıldı

07.06.2023 - 10:18 | Son Güncellenme:

Bir sosyal medya kullanıcısı annesi ve sevgilisinin yaşadığı yasak aşkı ortaya çıkardı. Olayın detayları ise dünya basınında kısa sürede ses getirdi.

Sevgilim beni annemle aldattı diye video çekti, sosyal medya yıkıldı

Mayıs ayının son gününde İngiliz basınına yansıyan haberlerde Declan Fuller isimli genç, eşinin, babasıyla ilişki yaşadığını ve aldatıldığını söyledi.

Haberin Devamı

Bir süredir ikisinden şüphelendiğini belirten genç adam eşiyle babasını yatak odasında gördüğünü ve bu durumu Stephanie'ye sorduğunda, 'Televizyonda film izliyorduk' cevabını aldı. Genç kadın ise Fuller'i hiçbir zaman aldatmadığını, ayrıldıktan bir süre sonra babasıyla görüşmeye başladığını öne sürdü.

İKİNCİ SKANDAL PATLAK VERDİ

Bu olaydan tam bir hafta sonra ise ABD'de bir TikTok kullanıcısı olan Emma isimli kadın bir skandalı ortaya döktü. Erkek arkadaşının kendisini annesiyle aldattığını belirten Emma, bu durum karşısında mental sorunlar yaşadığını ve psikoloğa gideceğini bildirdi.

Söz konusu video 5 milyon fazla kişi tarafından izlendi. Görüntülerde ilk 5 saniye boyunca genç kadının konuşmadığı ve üzgün olduğu görüldü. Videonun ilerleyen kısımlarında ise şu ifadeler yer aldı:

Haberin Devamı

'Eski sevgilim beni annemle aldattı. Terapiye gitmem gerekiyor. Bu arkadaşlarımla şakalaşabileceğim bir şey değil'

Sevgilim beni annemle aldattı diye video çekti, sosyal medya yıkıldı

BİR SONRAKİ VİDEOYA YOĞUN TALEP VAR

Videonun gündem olması üzerine dünyadan genç kıza destek yağdı. Birçok kullanıcı genç kıza terapiye gitmesi için öğüt ve destek verdi. Pek çok kişi Emma'dan hikayenin tüm ayrıntılarını ortaya çıkarmak için bir devam videosu hazırlamasını istedi. 

18 bin takipçisi olan Emma konuyla ilgili ikinci bir video henüz yayınlamadı. Bahsedilen eski sevgilinin ise kimliği şimdilik belirsizliğini koruyor.