Dünya 5 gün boyunca bataklıkta mahsur kaldı! Hayatta olması bile mucize

5 gün boyunca bataklıkta mahsur kaldı! Hayatta olması bile mucize

08.05.2023 - 16:53 | Son Güncellenme:

Avustralya'da bataklığa saplanan ve günlerce mahsur kalan kadın polis tarafından bulundu. Talihsiz kadının nasıl hayatta kaldığı ise pes dedirtti.

5 gün boyunca bataklıkta mahsur kaldı Hayatta olması bile mucize

Avustralya'nın Victoria eyaletinde meydana gelen olay dünyada ses getirdi. Söz konusu olayda 48 yaşındaki Lillian isimli kadının hayatta kalma mücadelesi yer aldı.

Haberin Devamı

48 yaşındaki Lillian, annesini ziyaret etmek için yola çıktı, ancak kısa bir süre sonra başına geleceklerden tamamen habersizdi. High Country bölgesinde arabası bataklığa saplanan kadın, cep telefonu sinyalinin olmadığı bölgede bir anda yalnız başına kaldı.

5 gün boyunca bataklıkta mahsur kaldı Hayatta olması bile mucize

HAVADAN VE KARADAN ARANDI

En yakın yerleşim yerine 60 kilometre uzaklıkta yapayalnız kalan Lillian'ın aracında su ve yiyecek bulunmuyordu. Yalnızca birkaç parça atıştırmalık, lolipop ve annesine hediye etmek için aldığı şarap bulunan 48 yaşındaki kadın, hayatta kalmak için bunları tüketti.

Gece soğuğundan korunmak için arabasında kalan Lillian'ı kurtarmak için, ailesinin isteği üzerine polis karadan ve havadan arama çalışmalarına başladı.

5 gün boyunca bataklıkta mahsur kaldı Hayatta olması bile mucize

GÖZLEM ALTINA ALINDI

5 gün boyunca kimseyle iletişime geçemeyen Lillian, Martin Torpey isimli polis tarafından bulundu. Polisi gördüğünde son derece rahatladığını belirten Torpey, kadının su kaybı nedeniyle tedavi altına alındığını ve gözlem altında tutulduğunu belirtti.

Haberin Devamı

Torpey açıklamalarının devamında konuyla ilgili şu ifadeleri kullandı:

'Gün içinde sonlanacak bir yolculuk planladığı için yanına yiyecek-içecek almamış. Yanında sıvı olarak yalnızca içmediği halde annesine hediye etmek için aldığı şarap bulunuyormuş, süreç boyunca sakin olduğu için hayatta kaldı, kutluyorum'