Dünya Bir karar ver artık Tom Brady

Bir karar ver artık Tom Brady

15.03.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Aylarca Amerikan futbolunu bırakma sinyalleri verdikten sonra "sonunda" emekli olan Tom Brady, 40 gün sonra kararından vazgeçtiğini duyurdu.

Bir karar ver artık Tom Brady

DIŞ HABERLER - Geçen ay emekli olduğunu duyuran Amerikan futbolunun efsanevi yıldızı Tom Brady, son olarak forma giydiği "Tampa Bay Bucs" takımına geri döndüğünü açıkladı. 22 sezonluk ışıltılı kariyeri boyunca rekor 7 Super Bowl şampiyonluğu kazanan Brady, Twitter'da yaptığı açıklamada "Geçtiğimiz iki ay içinde yerimin tribünlerde değil hâlâ sahada olduğunu fark ettim. Emeklilik zamanı gelecek. Ama şimdi değil. Takım arkadaşlarımı ve beni hep destekleyen ailemi seviyorum. Onlar her şeyi mümkün kılıyorlar. Tampa'daki 23. sezonum için geri dönüyorum. Henüz tamamlanmamış bir işimiz var" dedi.

Haberin Devamı

Ronaldo etkiledi

Öte yandan, 44 yaşındaki Brady'nin geri dönüş duyurusunu, Manchester United'ın yıldız futbolcusu Cristiano Ronaldo ile görüştükten birkaç saat sonra yapması dikkat çekti.

Brady'nin sürpriz kararında, Cumartesi günü tribünden izlediği, Tottenham'a karşı Ronaldo'nun yaptığı hat-trickle 3-2'lik galibiyet kazanan Manchester United'ın maçının etkili olduğu düşünülüyor. Bazı sosyal medya kullanıcıları, 37 yaşında 3 gol atan Ronaldo'nun performansından etkilenen Brady'nin maç sonrası yaptıkları görüşmenin ardından sahalara geri dönme kararı almış olabileceğini söyledi.

Bir karar ver artık Tom Brady