Dünya Canlı yayında kabus! Elini omuza attı, reddedince metroya koştu

Canlı yayında kabus! Elini omuza attı, reddedince metroya koştu

11.09.2023 - 15:09 | Son Güncellenme:

Güney Koreli turisti Çin'de canlı yayında taciz eden şahıs dünya basınında ses getirdi. Polis tarafından yapılan açıklamada şahsın kimliğinin belli olduğu ancak hala yakalanamadığı aktarıldı.

Canlı yayında kabus Elini omuza attı, reddedince metroya koştu

Twitch platformu üzerinde gezdiği ülkeleri canlı yayınlayarak bir fenomen haline gelen genç kadının bir sonraki durağı Hong Kong'du. Her zamanki gibi sabah saatlerinde dışarıya çıkan ve şehri canlı yayınla izleyicilerine tanıtan talihsiz kadın akşam saatlerinde dehşeti yaşadı.

Haberin Devamı

Canlı yayında kabus Elini omuza attı, reddedince metroya koştu

'YALNIZIM' DEYİP SARILDI

Binlerce kişinin izlediği yayına bir anda dahil olan kişi genç kadınla sohbet etmeye çalıştı. Şüpheli şahıstan kurtulmaya çalışan kadın ise soluğu metro istasyonunda aldı. Canlı yayında olmasına rağmen hiçbir şeyden çekinmeyen sapık, 'Yalnızım' diyerek arkasından sarıldı. Sapığın bu hamlesi karşısında çaresiz kalan kadın 'Ben yalnız değilim' dedi ve uzun uğraşlar sonucunda şahıstan kurtuldu.

Canlı yayında kabus Elini omuza attı, reddedince metroya koştu

KİMLİĞİ BELLİ OLDU ARANIYOR

O sırada her şeyi çeken kamera dehşet anları anbean izleyicilere sundu. Birçok kişi sohbet alanında görüntüleri kayıt alıp internette yayınladı. Hong Kong polisi tarafından yapılan açıklamada şahsın kimliğinin tespit edildiği belirtildi. Hintli olan sapığı bulma çalışmalarının ise sürdüğü kaydedildi.

1/3

2/3

3/3