Dünya Sosyal medyayı birbirine kattı! Artık sekiz canı kaldı

Sosyal medyayı birbirine kattı! Artık sekiz canı kaldı

09.12.2023 - 10:41 | Son Güncellenme:

Elektrik direğinin üstünde mahsur kalan kedi, kurtulmak için dramatik bir atlayış yapmayı tercih etti. Çevredekiler tarafından kamera kaydına alınan olay, sosyal medyada izlenme yağmuruna tutuldu.

Derleyen: Ayşe Kısakürek

Haberin Devamı

3 yaşında ve turuncu renkli bir kedi olan Coco, Pazartesi günü Kanada'nın Newfoundland ve Labrador eyaletinde bulunan Dildo'daki evinden evinden kaçtı.

Hızla bir hidroelektrik direğine tırmanan Coco, direğin üstünde iki saat boyunca mahsur kalarak beklemek zorunda kaldı.

SOKAK HAYATINA ALIŞIK DEĞİLDİ

Sosyal medyayı birbirine kattı Artık sekiz canı kaldı

Sahibi Alice Reid'in aktardığına göre, kendisini kurtarmaya gelen yardım görevlileri bölgeye ulaşana kadar miyavlayarak direğin üstünde bekledi.

Coco, bir ev kedisi olarak sokaklardaki hayata alışık değildi. Sahibi Reid ise buna dayanarak, daha önce hiç bir direğe tırmanmadığını belirterek bir köpeğin onu kovalamış olabileceğine inandığını kaydetti.

Reid'in sosyal medyada paylaştığı videoda, kasklı ve üniformalı bir yardım görevlisi, korkarak miyavlayan kediye doğru direğe tırmanırken görülüyor.

Haberin Devamı

DRAMATİK BİR SIÇRAYIŞ

Sosyal medyayı birbirine kattı Artık sekiz canı kaldı

215 binden fazla kez izlenen videoda, görevli yaklaşırken Reid'in kediye seslenerek, "Coco, o sana yardım edecek aşkım" dediği duyuluyor.

Ancak sahibi ve görevliden gelen tüm tatlılıkla ikna çabalarına rağmen Coco, yardım kabul etmemekte kararlı gibi görünüyordu. Bunun yerine bir anda dramatik şekilde yere atlamayı tercih etti.

Reid Kanada medyasına, "Bir milyon yıl geçse de onun kendi başına atlayacağını hiç düşünmemiştim" dedi.

HİÇBİR ŞEY OLMAMIŞ GİBİ YALANMAYA BAŞLADI

Coco yere indikten sonra koşmaya başladı ve sahibi başta yaralanmış olabileceğini düşündü.

Ancak tam anlamıyla klasik bir kedi gibi dört ayağının üzerine düşerek, yaygaradan sonra rahatı yerinde gibi görünüyordu. Reid, "Basamağı çıkıp içeri girdi, sonra yere uzandı ve sanki hiçbir şey olmamış gibi kendini yalamaya başladı" dedi.

Korkusuz kedinin böylelikle sekiz canı kalmış oldu.