Dünya Clooney ve ailesi selin ortasında kaldı

Clooney ve ailesi selin ortasında kaldı

30.07.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

İtalya’nın ünlü Como Gölü çevresinde 72 saat yağan yağmur, aralarında Hollywood aktörü George Clooney’nin  de bulunduğu onlarca kişiyi olumsuz etkiledi.

Clooney ve ailesi selin ortasında kaldı

George Clooney sel meydana geldiği sırada Como Gölü’nün çevresinde bulunan Laglio kasabasındaki 10 milyon sterlinlik “Villa Oleandra” adlı malikânesinde eşi, avukat Amal Clooney ve ikiz çocuklarıyla birlikteydi. Selin aktörün malikânesinin birinci katına ulaştığı ve ön kapısını kullanılmaz hale getirdiği bildirildi. Ama bununla birlikte malikânede büyük bir hasar meydana gelmediği belirtildi.

Haberin Devamı

Yardım etti

Bölgedeki 60 kişinin itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldığı açıklanırken, selden büyük zarar gören Cernobbio, Lagligo ve Brienno kasabalarını ziyaret eden George Clooney (60), Laglio Belediye Başkanı Roberto Pozzi ile temizlik çalışmasına yardım etti. ABD’li oyuncu, yerel halkın uğradığı zararın giderilmesinin yıllar alacağını ve çok yüksek maddi destek gerektirdiğini kendisine söylediklerini aktardı. Evinin yakınındaki yol, su ve toprak altında kalan George Clooney’nin İngiltere Berkshire’daki 12 milyon sterlin değerindeki malikânesi de geçen yıl Dennis Kasırgası’nda su baskınından zarar görmüştü.