Dünya ‘En etkili ilaç evlatların sevgisi’

‘En etkili ilaç evlatların sevgisi’

01.08.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Haziran ayında bakteriyel enfeksiyon nedeniyle ölümden dönen Madonna, Instagram’dan paylaştığı mesajında çocuklarının sevgisinin kendisine yeniden hayat verdiğini söyledi.

‘En etkili ilaç evlatların sevgisi’

ABD’li şarkıcı Madonna (64) dünya turnesinin yoğunluğu içindeyken 24 Haziran’da New York’taki dairesinde yere yığılmış halde bulunmuştu. Kendisini baygın bulan ve öldüğünü sanan yakınları, sanatçıyı hastaneye kaldırmıştı. Ağır bir bakteriyel enfeksiyon geçirdiği açıklanan Madonna yoğun bakıma alınıp entübe edilmişti. Dört günlük tedaviden sonra da dinlenmesi için ambulansla evine gönderilmişti. Pop star dün 19 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından çocuklarıyla fotoğraflarını ve “Hayatta olduğum için şanslıyım” dediği duygusal teşekkür mesajını paylaştı.

Haberin Devamı

‘Her şeye minnettarım’

Madonna mesajında özellikle altı çocuğunun sevgisinin ve dostlarının desteğinin sağlığına kavuşmasında etkili olduğunu belirterek şunları söyledi: “Normalde bir anne olarak kendinizi çocuklarınızın ihtiyaçlarını karşılamaya kaptırdığınız için hep siz veriyormuşsunuz gibi hissedebiliyorsunuz. Ama işler kötüleştiğinde en iyi ilacın çocuklarımın sevgisi olduğunu gördüm. Çünkü hastalığım boyunca çocuklarım yanımdan ayrılmadılar. Çabuk iyileşmemdeki farkı, çocuklarım yarattı. Arkadaşlarımın sevgisi ve desteği de öyle. Pozitif enerjiniz, dualarınız, şifa veren sözleriniz için teşekkür ederim. Hayatımdaki tüm nimetler için minnettarım.”

Dünya turnesi sonbaharda

Madonna müzikteki 40. yılını kutlamak için çok çalıştığı turnesine 15 Temmuz’da Kanada’da başlayacaktı. Ama hastalığı nedeniyle ‘Kutlama Turnesi’nin Kuzey Amerika ayağı ertelendi. Şarkıcı turnesine 14 Ekim’de Londra’dan başlayacak ve Avrupa ayağına 12 ülkeyi dolaştıktan sonra 6 Aralık’ta yine Londra konseriyle son verecek. Turnenin Londra’daki açılış konserinin biletlerinin 1.000 sterline (34 bin TL) kadar çıktığı belirtildi. Şarkıcı, “Turum için bilet alan kimseyi hayal kırıklığına uğratmak istemem. Bu yüzden tümüyle sağlığıma odaklandım” dedi.