Dünya Evlilik planları yaptığı 'adam' kadın çıktı! Şeytani planın şok detayları

Evlilik planları yaptığı 'adam' kadın çıktı! Şeytani planın şok detayları

21.12.2023 - 12:38 | Son Güncellenme:

İlişki yaşadığı kadını 'erkek' taklidi yaparak kandırdı, sayısız yalanı evlilik planları izledi. İnternetteki bir flört uygulamasından kurbanlarını ağına düşüren kadının yaptıkları hakimi bile pes ettirdi.

Evlilik planları yaptığı adam kadın çıktı Şeytani planın şok detayları

Düzenbazlık oyununun adresi İngiltere'nin başkenti Londra oldu. Bir kadının cinsel beraberlik için yaptığı şeytani plan pes dedirtirken, skandalın detayları ise dünya basınında yer buldu.

Haberin Devamı

Buna göre 40 yaşındaki Blade Silvano isimli 'kadın', bir internet uygulaması üzerinden ağına düşürdüğü kadınları erkek olduğunu söyleyerek kandırıyordu. Ancak kurbanlardan biri tuzağı fark etti ve Silvano hızla tutuklanarak hakim karşısına çıktı.

KENDİNİ AKLAMAYA ÇALIŞTI, GERÇEKLER ORTALIĞA DÖKÜLDÜ

Evlilik planları yaptığı adam kadın çıktı Şeytani planın şok detayları

İsmi açıklanmayan kurban, Kendisiyle evlilik planları yaptığını dahi anlattı ve yaşadığı istismardaki detayları ifşa etti. Görülen davada Silvano iki adet cinsel saldırı yasasından suçlu bulundu. 

Ancak kurbanlarını ve kendisiyle evlenmek isteyen kadını kandırmadığını, her şeyin farkında olduklarını söyleyerek kendini aklamaya çalıştı. Duruşma sırasında Silvano'nun bir flört uygulaması üzerinden kendisini 'bir erkek olarak' tanıttığı tespit edildi.

Haberin Devamı

Görülen mahkemede karar açıklandı ve erkek gibi davranarak kadınları cinsel ilişki için dolandıran Silvano için hapis yolu gözüktü. Buna göre düzenbaz kadın, 10 yıl altı ay hapis cezasına çarptırıldı.

 SONU GELMEYEN DÜZENBAZLIK ZİNCİRİ

Evlilik planları yaptığı adam kadın çıktı Şeytani planın şok detayları

Kurban ise mahkemede verdiği ifadede, flört uygulamasında Silvano'nun kendisini Blade Mendez ismiyle tanıttığını ve birlikte oldukları sırada çeşitli oyunlarla gerçekleri gizlediğini anlattı.

Cambridge Kraliyet Mahkemesi'ne göre, Silvano kurbanlarını erkek olduğu yalanıyla kandırdı ve 'bilinmeyen bir nesne' yardımıyla cinsel ilişki kurdu. Basına yansıyan yeni detaylar, Silvano'nun partnerlerinin vücudunun mahrem bölgelerine dokunmasına izin vermeyerek yalanını sürdürdüğünü de ortaya çıkardı. 

Kurbanın mahkemede anlattığı ve dinleyenleri afallatan detayların devamına göre ise, Silvano cinsel ilişki sırasında kurbanının gözlerini bağlayarak kirli oyununu devam ettiriyordu.

Kurban mahkemede, Silvano'nun kendisine erkek olduğunu söylediğini ve onunla beraber olmaya ancak bu yüzden rıza gösterdiğini de vurguladı. Yaşadığı istismardaki detayların hiçbirine rızasının olmadığını da ekledi.

SAYISIZ YALAN

Öte yandan, Silvano'nun skandalları bunlarla da sınırlı kalmadı. İsminin gizli kalmasını isteyen bir arkadaşı, Silvano'nun ABD Hava Kuvvetleri'nde ortopedi cerrahı olduğunu da ileri sürdüğünü bildirdi. 

Haberin Devamı

Silvano ise bu iddiaları da kesin bir dille yalanladı. Hatta, kurbanla hiç tanışmadığını iddia edecek kadar ileri gitti.

Yanı sıra kanser olduğu yalanına da başvurdu. Yargıç Philip Gray, 'kürsüde geçirdiği süre boyunca duyduğu en sahtekar delillerden bazılarını' işittiğini söyledi.

Silvano süresiz olarak cinsel suçlular listesine alındı.

Dedektif Constable Leeza Phillips ise olayla ilgili şöyle konuştu: 

"Bu olağanüstü bir soruşturmaydı ve daha önce Cambridgeshire'da gördüğüm hiçbir vakaya benzemiyordu. Silvano en büyük aldatmacayı gerçekleştirerek kurbanına büyük üzüntü yaşattı. Mağdur tüm gerçekler olmadan, cinsel ilişkiye rıza gösteremedi ve bu onun istismar edilmiş ve travma geçirmiş hissetmesine yol açtı."

Yazarlar