Dünya Film setinde korkutan tehdit

Film setinde korkutan tehdit

24.02.2022 - 07:01 | Son Güncellenme:

ABD'nin saygın gazetesi New York Times'ın köşe yazarı Kyle Buchanan'ın "Blood, Sweat & Chrome" (Kan, Ter ve Krom) adlı kitabı önceki gün yayımlandı.

Film setinde korkutan tehdit

Yazar kitabında 2015 yapımı, Oscar ödüllü "Mad Max: Fury Road" (Çılgın Max: Öfkeli Yollar) filminin perde arkasını anlattı. Bu filmin setinde başrol oyuncuları Charlize Theron (46) ve Tom Hardy'nin (44) çekimler boyunca kavga ettiği kitabın yayımlanmasıyla ortaya çıktı. Buchanan'a konuşan filmin kamera operatörü Mark Goellnicht, Tom Hardy'nin yapımcıların uyarılarına rağmen sete sürekli geç gelmesinin Charlize Theron ile arasında büyük kavgalara neden olduğunu söyledi.

Haberin Devamı

'Hardy agresifti'

Goellnicht, bu kavgada Hardy'nin "oldukça agresif" göründüğünü ve Theron'un aktör tarafından "tehdit edildiğini" hissettiğini aktardı. Aktrisin Hardy'den "korunmak için" yanında bir çalışanın yer almasını talep ettiği belirtilen kitapta, Theron'un "Durum kontrolden çıkmıştı. Bu nedenle bir kadın yapımcının çekimlerde yanımda olması gerektiği düşüncesine kapıldım, çünkü kendimi güvende hissetmiyordum" ifadesine yer verildi. Charlize Theron, yapımcı Doug Mitchell'in söz konusu kadın yapımcının sete girmesine izin vermemesi nedeniyle kendisini tehdit altında ve yalnız hissettiğini de belirtti. Kitapta, karşılıklı bağırmaları içeren pek çok tartışmanın ardından Theron ve Hardy'nin sonunda birbirlerine ısındığı açıklandı.