Dünya Gelinini diri diri yaktı! Karısının cesedini gören koca babasıyla yüzleşti

Gelinini diri diri yaktı! Karısının cesedini gören koca babasıyla yüzleşti

12.06.2023 - 09:50 | Son Güncellenme:

Gelinini kulübeye kilitleyip bir de içeride canlı canlı yakan adam dünya basınında yankı uyandırdı. Olayın detayları ise felaketin göz göre göre geldiğini ortaya koydu.

Gelinini diri diri yaktı Karısının cesedini gören koca babasıyla yüzleşti

Sık sık yaşanan ilginç olaylarla gündeme gelen Tayland, bu sefer bir skandalla gündeme geldi. Söz konusu olayın başrollerinde ise bir gelin ve kayınpederi yer aldı. 60 yaşındaki Lek Khunrat isimli adam, sarhoş geldiği evinde bir süre geliniyle tartıştı.

Haberin Devamı

İkili arasındaki tartışma kısa sürede fiziksel kavgaya dönüştü. Öfkesine hakim olamayan Khunrat önce 29 yaşındaki kadını bıçakla yaraladı, sonrasında yaptıkları ise dünyada ses getirdi.

KULÜBEYE KİLİTLEYİP YAKTI

Khunrat yaraladığı gelinini zorla bahçedeki kulübeye taşıdı. Burada gelinini dövmeye devam eden adam, talihsiz kadını kulübenin içine kilitledi ve ahşap yapıyı yaktı. Gelin içeride canlı canlı yanarken, ihbar üzerine olay yerine polis ekipleri geldi.

Gelinini diri diri yaktı Karısının cesedini gören koca babasıyla yüzleşti

BABASIYLA YÜZLEŞTİ

Yapılan tespitler sonucu 29 yaşındaki kadının hayatını kaybettiği tespit edildi. Khunrat isimli katil ise polis tarafından gözaltına alındı.

Polis soruşturması sırasında, kurbanın 30 yaşındaki kocası Kanokpong Khurat şok içinde olay yerine geldi. Eşinin cansız bedenini görünce gözyaşlarına boğulan eş olay yerinde babasıyla tartıştı.

Haberin Devamı

Gelinini diri diri yaktı Karısının cesedini gören koca babasıyla yüzleşti

ARALARI İYİ DEĞİLDİ

Kanokpong yerel basına 10 yıldan fazla bir süredir birlikte olduklarını söyledi. Eşinin alkolik olduğu için babasıyla sık sık tartıştığını belirten acılı koca, yaşlı adamı hapisten 3 ay önce çıktığını da sözlerine ekledi.

Öte yandan sorgusunda suçlamaları kabul etmeyen Khunrat, uyuşturucu bağımlısı olduğunu söyleyerek yaktığı gelinini suçladı. Kadına fiziksel olarak saldırdığını kabul eden adam, gelinini yaktığını da reddetti.