Dünya Genç kadının zor anları kamerada! Sosyal medyada viral oldu

Genç kadının zor anları kamerada! Sosyal medyada viral oldu

11.03.2022 - 07:01 | Son Güncellenme:

Milyonda bir gerçekleşme ihtimali olan olay başına geldiğinde genç kadının görüntülerin sosyal medyada hızla yayılacağından haberi yoktu. O denizin ortasında korku dolu anlar yaşarken, görüntüleri sosyal medyada milyonlarca kez izlendi.

Derleyen: Betül Yasemin Keskin / Milliyet.com.tr - Norveç'te bir yolcu gemisindeki su kaydırağında geçtiğimiz günlerde ilginç bir olay yaşandı. Amacı yalnızca eğlenmek olan kadın yolcu, hayatının en zor dakikalarını geçirdi. Daha önce kimsenin başına gelmeyen bu olayın yaşanmasının ardından olaya tanıklık edenler de paniğe kapıldı.

Haberin Devamı

Her şey eğlenceli zaman geçirmek isteyen kadın yolcunun, devasa büyüklükteki su kaydırağına binmek istemesiyle başladı. Kendisinden önce binenler oldukça eğleniyor gözüküyordu ancak onun başına gelenler gemide panik yaşanmasına yol açtı. Başlangıçta her şey normaldi, talihsiz kadın su kaydırağına bindi ancak belirli bir ivme kazanması gereken yerde geriye doğru düştü ve su kaydırağında sıkıştı. Eğlence merkezindekiler bu olayı görünce kadının yardımına koştu.

Genç kadının zor anları kamerada Sosyal medyada viral oldu

15 MİLYON İZLENDİ

Klostrofobi (kapalı alanda kalma korkusu) ve yükseklik fobisini tetikleyen bu olay ne mutlu ki acil müdahaleye gerek kalmadan kendiliğinden çözüme kavuştu. Su kaydırağının içine sıkışıp kalan kadın, kendi imkanlarıyla sıkıştığı yerden çıkmayı başardı. Bir TikTok kullanıcısı tarafından paylaşılan videosu ise 15 milyon görüntüleme aldı.

Haberin Devamı

TikTok'ta paylaşılan video viral olunca olay ülkenin de gündemine oturdu. Gemi işletmesi, kadının su kaydırağında uzun süre mahsur kalmadığını, hemen yakınlarında bulunan bir kapıdan çıktığı bilgisini verdi. Yaşanan bu olayın ardından videoyu çeken TikToker, su kaydırağında sıkışıp kalan kadının kaydıraktan çıktıktan sonra tekrar kaydırağın başına gidip kaymak istediğini de söyledi.

Genç kadının zor anları kamerada Sosyal medyada viral oldu

BİR BAŞKA TALİHSİZ KAZA DAHA

Öte yandan bir diğer talihsiz kazada ise Kaliforniyalı adam, Palm Springs teleferiğinin tepesinden 75 metrelik bir düşüşten sağ kurtuldu ve sadece hafif yaralandı. Olayın nasıl yaşandığına dair en ufak bir bilgi bile yok. Yetkililer bu olağanüstü durum karşısında yalnızca düşen yolcuyu kurtarmaya odaklandı.

Palm Springs Hava Tramvayı Pazarlama ve Halkla İlişkiler Başkan Yardımcısı Greg Purdy, zirvenin tepesindeki bir restoran çalışanının adamın düştüğüne tanık olduğunu ve hemen acil servisleri aradığını söyledi. Yolcunun teleferikten nasıl ve ne şekilde düştüğü bilinmiyor. Ancak yolcunun metrelerce yükseklikten düşmesi sonucunda hiçbir ciddi yara almamış olması kafaları karıştırdı.