Dünya Hamile sevgilisini öldürüp yaktı! 'Fetüs' detayı korkunç

Hamile sevgilisini öldürüp yaktı! 'Fetüs' detayı korkunç

11.06.2023 - 11:25 | Son Güncellenme:

Malezya'da hamile bir kadın sevgilisi tarafından feci şekilde öldürüldü. Olayın detayları ise dünya basınında manşet oldu.

Hamile sevgilisini öldürüp yaktı Fetüs detayı korkunç

Malezya'da meydana gelen ve son günlerin en skandal olaylarından biri olan gelişme, dünyada yankı uyandırdı. Olayın detayları ise kan dondurdu. Geçtiğimiz hafta Malezya polisi, ismi henüz açılanmayan 20 yaşındaki bir erkeği, 21 yaşındaki hamile sevgilisini öldürdükten sonra yaktığından şüphelendiği için tutuklandı.

Haberin Devamı

4 AYLIK HAMİLEYDİ

Selangor bölge polis şefi Agus Salim yaptığı açıklamada, ön incelemelerin zanlının hamile kadını arabasıyla çiftliğe götürdüğünü ve burada tartışmaya girdiğini ortaya çıkardığını söyledi.

Agus, gazetecilere cinayetten sadece beş gün önce çekilmiş bir ultrason fotoğrafını göstererek, çiftin birbirini yaklaşık bir yıldır tanıdığını ve kurbanın yaklaşık dört aylık hamile olduğunu söyledi.

BABA OLMAK İSTEMEDİĞİ İÇİN ÖLDÜRDÜ

Agus'a göre kadın, bebeği doğurmak istiyordu, ancak erkek baba olmak istemediği için kadını ve çocuğu öldürdü. Polis, boğuşmanın ardından, adamın kurbanı saat 22:00 civarında bayılana kadar dövdüğünü söyledi. Ama bununla da kalmadı.

Hamile sevgilisini öldürüp yaktı Fetüs detayı korkunç

KARNINI KESİP ÇIKARDI

Cani adam daha sonra kadının karnını bıçakla kesti ve fetüsü dışarı çıkardı. Hem fetüsü hem de anneyi yakan şahıs olay yerinden ayrıldı. Yerel halktan kişiler ertesi gün annenin hala yandığını görünce polisi aradı.

Haberin Devamı

Hamile sevgilisini öldürüp yaktı Fetüs detayı korkunç

SUÇ GEÇMİŞİ YOK

Yetkililer tarafından yapılan ayrı bir açıklamada ise genç adamın uyuşturucu ve alkol kullanmadığını ve sabıkasının da olmadığını bildirdi.

Öldürülen kadının ise anne ve babasının hayatta olmadığı kaynaklar tarafından basınla paylaşıldı.