Dünya Helikopter gelince herkes şok oldu! Dünyanın konuştuğu cenaze töreni

Helikopter gelince herkes şok oldu! Dünyanın konuştuğu cenaze töreni

14.06.2023 - 11:47 | Son Güncellenme:

Belçika'da düzenlenen bir 'cenaze töreni' sosyal medyada kısa sürede ses getirdi. Herkesin üzüntülü olduğu ortam helikopterin gelmesiyle bir anda değişti.

Helikopter gelince herkes şok oldu Dünyanın konuştuğu cenaze töreni

TikTok uygulamasında 162 bin takipçisi olan David Baerten ailesinin kendisinden uzaklaştığını düşünerek ilginç bir ders verme yoluna gitti. 45 yaşındaki Belçikalıya söz konusu planında eşi ve kızları da yardım etti. Planı uygulamaya koyan adamın kızlarından biri sosyal medyadan 'Babacığım huzur içinde yat, seni asla unutmayacağız. Hayat neden bu kadar adaletsiz? Neden sen? Daha büyükbaba olacaktın, önünde hala koca bir hayat vardı' paylaşımında bulundu.

Haberin Devamı

Helikopter gelince herkes şok oldu Dünyanın konuştuğu cenaze töreni

'SENİ SEVİYORUZ'

Paylaşım üzerine aileden üst üste taziye mesajları geldi. Davin'in 'sözde' cenazesi ise Belçika'nın Liege kentinde düzenlendi. Törene aile üyelerinden birçok kişi katılırken gözyaşları adeta sel oldu. Baerten'ın en yakın arkadaşı Thomas Faut'un adama sarılırken 'Yemin ederim ağlıyordum. Şok oldum dostum, seni seviyoruz' dediği kameraya yansıdı.

Helikopter gelince herkes şok oldu Dünyanın konuştuğu cenaze töreni

HELİKOPTER GELİNCE HER ŞEY AÇIĞA ÇIKTI

Törende duyulan bir helikopter sesi ise bir anda dikkatleri üzerine çekti. Helikopterden inen David, törene katılanlara bunun bir şaka olduğunu açıkladı. O anlar sosyal medyada viral oldu.

The Times'a yaptığı açıklamalarda 'Ailemde gördüklerim beni sık sık incitiyor. Beni hiçbir şeye davet etmiyorlar. Kimse beni görmüyor. Hepimiz ayrı büyüdük' dedi ve ekledi:

'Onlara bir hayat dersi vermek ve onlarla buluşmak için birinin ölmesini beklememeniz gerektiğini göstermek istedim'