Dünya İki yıldır ilişki yaşadığı kadın, erkek çıktı! Skandalın sonu yok

İki yıldır ilişki yaşadığı kadın, erkek çıktı! Skandalın sonu yok

24.05.2023 - 15:41 | Son Güncellenme:

İngiltere'de kendisiyle evlenmek isteyen kadını, erkek rolü yaparak kandıran kadın hakim karşısına çıktı. Davanın detaylarının ortaya çıktığı gelişme pes dedirtti.

İki yıldır ilişki yaşadığı kadın, erkek çıktı Skandalın sonu yok

İngiltere'nin başkenti Londra'da meydana gelen olayda, bir kadının cinsel ilişkiye girmek için yaptığı akılalmaz plan yer aldı. Söz konusu olayın ortaya çıkması üzerine birçok medya kuruluşu olayı manşetten verdi.

Haberin Devamı

40 yaşındaki Blade Silvano isimli 'kadın', bir internet uygulaması üzerinden ağına düşürdüğü kadınları erkeğim diye kandırıyordu. Bir kadının durumu fark etmesi üzerine tutuklanan Silvano hakim karşısına çıktı.

Kendisiyle evlenmeyi bile düşündüğünü belirten ismi açıklanmayan kurban, Silvano'nun geniş kıyafetler giydiğini ve birlikteyken genellikle ışıkları kapattığını söyledi.

İki yıldır ilişki yaşadığı kadın, erkek çıktı Skandalın sonu yok

EVLENMEK İSTİYORDU

Salı günü görülen dava sonucunda Silvano 2 adet cinsel saldırı yasasından suçlu bulundu. Silvano ise kurbanları ve kendisiyle evlenmek isteyen kadını kandırmadığını her şeyin farkında olduklarını söyleyerek kefalet talebinde bulundu, ancak mahkeme bunu reddetti. 

Duruşma sırasında Silvano'nun Plenty of Fish (tanışma uygulaması) üzerinden kadınlarla tanışmak isteyen bir erkek olarak kendini tanıttığı ortaya çıktı.

Haberin Devamı

'BENİ KULLANDI'

Kurban ise mahkemede verdiği ifadede, tanışma uygulamasında Silvano'nun kendisini Blade Mendez olarak tanıttığını ve birlikte oldukları sırada yakın temastan sürekli uzak durduğunu belirtti.

Cinsel ilişkiye girdikleri sırada Silvano'nun kendisini kullandığını ve mağdur olduğunu belirten kadın mağdur, Silvano'dan şikayetçi oldu.

Silvano ise bu iddiaların hepsini reddetti ve ismi açıklanmayan kurbanın kendisinin kadın olduğunu bildiğini öne sürdü. Silvano ilişkisinin başından beri cinsiyeti konusunda açık olduğunu da kayıtlara geçirdi.

İki yıldır ilişki yaşadığı kadın, erkek çıktı Skandalın sonu yok

ABD ORDUSU DETAYI

Silvano'nun skandalları bunlarla da sınırlı değil. İsmini vermek istemeyen bir arkadaşı, Silvano'nun ABD Hava Kuvvetleri'nde ortopedi cerrahı olduğunu da iddia ettiğini söyledi.

Silvano ise bu iddiaları kesin bir dille bir kez daha reddetti. İsmi açıklanmayan kurbanla evlilik konusu konuştuklarını ve gelinlik baktıklarını ise kabul eden Silvano, 2018'den beri hayatında birinin olmadığını öne sürdü.

Duruşmanın sonunda ise Silvano'nun alacağı ceza netlik kazanmadı. Hakim 6 Haziran'a kadar duruşmayı erteledi ve o tarihte kararın açıklanacağını bildirdi.