Dünya 600 bin dolarlık aşk gecesi! Uyandığında hayatının şokunu yaşadı

600 bin dolarlık aşk gecesi! Uyandığında hayatının şokunu yaşadı

19.05.2023 - 16:48 | Son Güncellenme:

ABD'de tanıştığı erkeği tuzağa düşüren kadının görüntüleri kameraya yansıdı. Söz konusu olay sonrası polis halktan yardım istedi.

600 bin dolarlık aşk gecesi Uyandığında hayatının şokunu yaşadı

Amerika Birleşik Devletleri'nin Miami eyaletinde son günlerin en ilginç hırsızlığı meydana geldi. Söz konusu olay ülkede gündem olurken dünya medyasında da ilgiyle takip edildi.

Haberin Devamı

Miami polisi tarafından yapılan açıklamaya göre 30'lu yaşlarda bir kadın barda tanıştığı erkekle önce dışarıda içki içip yemek yedi. Talihsiz adam az sonra olacaklardan habersizdi.

İLAÇ ATIP SOYGUNA BAŞLADI

Otelde erkeğin içeceğine ilaç atan şüpheli kadın bir anda hırsızlığa başladı. Adamın 600 bin dolardan daha değerli mücevherleri ve Rolex marka lüks saatini çalan kadın asansör kamerasına takıldı.

600 bin dolarlık aşk gecesi Uyandığında hayatının şokunu yaşadı

UYANINCA HER ŞEYİ ANLADI

Uyanır uyanmaz durumu fark eden talihsiz adam hemen polisi aradı ve soyulduğunu söyledi. Asansör kamerasını inceleyen polis ekipleri kadının elindeki mücevherler ve rolex saati hemen tespit etti.

600 bin dolarlık aşk gecesi Uyandığında hayatının şokunu yaşadı

POLİS HALKTAN YARDIM İSTEDİ

Öte yandan kayıplara karışan kadından şuana kadar bir iz bulunamadı. Polis kadının fotoğraflarını sosyal medya üzerinden paylaşarak halktan yardım istedi. Söz konusu gelişme kısa sürede New York Post gazetesinin en çok okunan haberlerinden biri oldu.