Dünya İlk buluşmada hastanelik oldu! 'Bir daha asla yürüyemezsin'

İlk buluşmada hastanelik oldu! 'Bir daha asla yürüyemezsin'

30.03.2023 - 09:54 | Son Güncellenme:

ABD'de ilk buluşmasında faciayı yaşayan kadın yaşadıklarını anlattı. Olayın sonundaki sürpriz ise dünyada ses getirdi.

İlk buluşmada hastanelik oldu Bir daha asla yürüyemezsin

Kiaha Kurek isimli genç kadın 2012 yılında internetten bir erkekle tanıştı. Bir süre birbirlerini tanımak için konuşan ikili sonunda buluşma kararı aldı. Her şeyden habersiz Kiaha'nın hayatı bu aşamadan sonra tamamen değişti.

Haberin Devamı

35 yaşındaki Kiaha, buluştuğu şahısla sinemaya gitmeye karar verdiler. Arabayla kısa mesafede bulunan yere gitmek için yola koyulan çift, kavşaktan dönerken kaza yaptı. Ters yönden gelen aracın çarpmasıyla birlikte bayıldığını belirten Kiaha, olayı şu sözlerle anlattı:

'Arabada oturduğumu, farların bana doğru geldiğini gördüğümü ve 'Bu son' diye düşündüğümü hatırlıyorum. Uyandım ve gözlerim yanıyordu çünkü içlerine kan damlıyordu'

İlk buluşmada hastanelik oldu Bir daha asla yürüyemezsin

BACAĞI PARÇALANDI

Kaza sonrası apar topar hastaneye kaldırılan Kiaha hemen yoğun bakıma alındı. Pelvisini ve birkaç kaburgasını kıran Kiaha'nın bacağı tamamen parçalanmıştı. Doktorlar ona bir daha asla yürüyemeyeceğini söylese de Kiaha pes etmedi.

Tekerlekli sandalye ile başladığı iyileşme sürecine yürüteç ve bastonla devam eden Kiaha, en sonunda yavaş yavaş yardımsız yürümeye başladı. Bacak yaralarından travma geçiren Kiaha 'Şimdiye kadarki en kötü randevusunu' unutmak için onları dövmelerle kapladı.

Haberin Devamı

BULUŞTUĞU KİŞİYLE EVLENDİ

Öte yandan hikayedeki erkeğe ne olduğunu merak edenler için, Kiaha, onunla evlendi ve mutlu bir hayatları var. Kocasıyla buluşur buluşmaz arkadaşına mesaj attığını belirten Kiaha söz konusu gönderide şu sözleri kullandı:

'Sanırım gelecekteki kocamı buldum'