Dünya İngiliz sapıktan genç kadınlara sperm tuzağı!

İngiliz sapıktan genç kadınlara sperm tuzağı!

14.06.2023 - 14:55 | Son Güncellenme:

İngiltere'de bir sapık gözüne kestirdiği kadınlara arkadan saldırdı. Dünya medyasında geniş yankı uyandıran olayın detayları ise 'pes' dedirtti.

İngiliz sapıktan genç kadınlara sperm tuzağı

İngiltere'nin Birmingham eyaletinde son günlerin en skandal olaylarından biri meydana geldi. Willbert Mukori isimli adamın başrolünde olduğu gelişmede dünyada ses getirdi. Wilbert, spermlerini sakladığı bir mayonez kutusuyla kadınlara saldırdı.
'Rahatsız edici cinsel sapıklığını' gerçekleştirdikten sonra olay yerinden kaçmak için rahat kıyafetler giyen Wilbert, genç kadınları kendine kurban olarak seçti. Halka açık yerlerde güpegündüz kadınlara arkadan saldıran Wilbert, sperm dolu kutuyu kadınlara püskürttü.

Haberin Devamı

İngiliz sapıktan genç kadınlara sperm tuzağı

JET HIZINDA KARAR

İhbar üzerine apar topar olay yerine gelen polis sapığı kısa sürede yakaladı. Polis tarafından yapılan açıklamada şahsın 'heyecan' için böyle bir suç işlediğini itiraf ettiği belirtildi.

Sorgusunun ardından mahkemeye sevk edilen Wilbert, Yargıç Paul Farrer tarafından hapse mahkum edildi. 4.5 yıl hapis cezası alan sapığın siciline 'Cinsel suçlu' ifadesi de eklendi. avcı Dominic Wallis, bir kurbanın takip edildiğini anlayınca 'Tecavüze uğramaktan korktuğunu' söyledi.

İngiliz sapıktan genç kadınlara sperm tuzağı

FARK EDİLİNCE YAPTIĞI NUMARALAR

Mahkeme, bazı kadınların onu takip ettiğini gördüğünde, Mukori'nin eğilip 'ayak bileğini kaşıyor' veya 'ayakkabısını bağlıyor' numarası yaptığını kayıtlara geçirdi.

Yargıç Farrer, karmaşık soruşturmadaki çalışmalarından dolayı West Midlands Polisini övdü. Polis, Mukori'nin daha fazla suç işlemiş olabileceğine kuvvetle inanıyor. Daha fazla mağdurun ortaya çıkması için çağrıda bulunan ekipler suçları bildirmek için bir kamu portalı kurdu.

Haberin Devamı

Öte yandan bu skandal Wilbert'ın ilk vakası değil. Wilbert daha önce kadınlara yönelik 16 ayrı saldırıda bulundu. Polis tarafından yapılan açıklamada Wilbert'ın 2016 yılında da benzer bir suç işlediği ve sperm testlerinde sonuçların eşleştiği aktarıldı.

İngiliz sapıktan genç kadınlara sperm tuzağı