Dünya Yamyam seri katil! Öldürdüğü kadınları burger yapıp sattı

Yamyam seri katil! Öldürdüğü kadınları burger yapıp sattı

23.01.2023 - 11:12 | Son Güncellenme:

ABD'de Joseph Roy isimli seri katilin kurbanlarını öldürdükten sonra ne yaptığı ortaya çıktı. Kadınları hedef alan saldırganın işlediği cinayetin detayları ise herkesi şaşkına çevirdi.

Yamyam seri katil Öldürdüğü kadınları burger yapıp sattı

Amerika Birleşik Devletleri'nin Maryland eyaletinde korku filmlerini aratmayacak bir olay yaşandı. Joseph "Joe" Roy tarafından işlenen cinayetlerin detayları mide bulandırdı.

Haberin Devamı

Roy, 180 boyunda ve 200 kiloydu. İronik bir şekilde kendisi 'Minik' lakabını kullanıyordu. Geçmişinde yoğun bir şekilde alkol ve uyuşturucu kullanan Roy işlediği cinayetlerde genellikle kadınları hedef aldı.

1996 yılında tutuklanan Roy, mahkemede yapılan sorgusunda her şeyi tek tek itiraf etti. İşlediği cinayetleri detaylı bir şekilde anlatan Roy'un kurbanlarına yaptıkları pes dedirtti.

KURBANLARINDAN HAMBURGER YAPTI

Kurbanlarının uzuvlarını bedenlerinden ayıran Roy'un bu etleri öğütüp hamburger köftesi yaptı. Bu hamgurberleri ise yol kenarında bulunan kulübesinden hiçbir şeyden haberi olmayan insanlara sattı.

Mahkeme sırasında yaptığı yamyamlığı anlatan Roy, kurbanları hakkında da yorumlarda bulundu. Roy söz konusu olayla ilgili şunları söyledi:

Haberin Devamı

Tatları güzeldi. İnsan vücudunun tadı domuz etine çok benziyor. Yanlışlıkla ikisini birbirine karıştırsanız kimse anlamaz ve öyle de oldu.

Bu sözlerin ardından kurbanların ailelerinden özür dilemeyeceğini de belirten Roy, her bir cinayetinden ayrı ayrı keyif aldığını aktardı.

İDAM CEZASI MÜEBBETE ÇEVRİLDİ

13 kişiyi öldürdüğü düşünülen seri katilin işlediği yalnızca 3 cinayetin kanıtları bulundu. Roy, Rita Kemper isimli kadını kaçırıp tecavüz ettiği için 50 yıl hapis cezası aldı, cinayetten ise beraat etti. Bir diğer kurbanlardan olan Kimberly Lynn Spicer için ise idam cezası aldı ancak bu ceza müebbet hapis cezasına çevrildi.

Yamyam seri katil Öldürdüğü kadınları burger yapıp sattı

Roy'un bulunan kurbanlarından sonuncusu ise Metheny, Cathy Ann Magaziner oldu. Roy, kadını öldürdüğü ve gasp ettiği için yine müebbet hapis cezası aldı. Magaziner'in cesedi ise Roy'un polise gömdüğü yeri söylemesi sonucu bulundu.

HÜCRESİNDE ÖLÜ BULUNDU

Öte yandan 2017 yılına gelindiğinde Joseph Roy, kaldığı cezaevinde öldüğü tespit edildi. Tek hücreli odasında bir gardiyan tarafından bulunan Roy hakkında yetkililer detaylı bir açıklama yapmadı.