Dünya İngiltere bu düğünü konuşuyor! İstanbul'da tanıştığı berberle Londra'da evlendi

İngiltere bu düğünü konuşuyor! İstanbul'da tanıştığı berberle Londra'da evlendi

06.03.2024 - 17:00 | Son Güncellenme:

İstanbul'da tanıştığı İngiliz Shane ile Londra'da evlendiği belirtilen Türk berber Mert'in hikayesi dünyada ses getirdi.

İngiltere bu düğünü konuşuyor İstanbulda tanıştığı berberle Londrada evlendi

28 yaşındaki Shane Harding isimli İngiliz, kardeşinin İstanbul'da geçirdiği ameliyat sonrası Türkiye'ye geldi. Burada, çeşitli sosyal medya uygulamaları üzerinden insanlarla konuşan Harding, Mert İsrem isimli Türk berberle tanıştı. İngiliz medyası Harding'in geçmiş yıllarda cinsiyet değiştirdiğini hatırlatarak ikilinin Google Translate üzerinden anlaştığını yazdı.

Haberin Devamı

Mirror gazetesine verdiği röportajda Harding, ilişkisiyle ilgili "Biz tanıştığımızda Mert İngilizce bilmiyordu. Google'ı kullanıyorduk ve ben onun yanında evimdeymişim gibi hissediyordum. İstanbul'da dolaştık yemek yedik. 5'inci günün sonunda ona aşık olmuştum ve ikimiz de birbirimizi sevdik" dedi.

İngiltere bu düğünü konuşuyor İstanbulda tanıştığı berberle Londrada evlendi

TÜRK DAMAT: BÜYÜLEYİCİ BİR BEŞ GÜNDÜ

Müstakbel damat Mert ile boğazda tekne turu yaptıklarını hatırlatan Harding, "Lazerle Boğaz Köprüsü'ne 'benimle evlenir misin' yazdırdı. Ben şok oldum, hiç evleneceğimi düşünmüyordum ve evet dedim" ifadelerini kullandı. Mert ise söz konusu evliliğiyle ilgili İngiliz medyasına "Shane ile büyüleyici bir beş gün yaşadık" dedi.

İngiltere bu düğünü konuşuyor İstanbulda tanıştığı berberle Londrada evlendi

"AİLE KURMAK İSTİYORUZ"

Evlilik sonrası Mert ve Shane İngiltere'de yaşamaya başladı. Shane söz konusu durumla ilgili "Mert İngiltere'deki hava koşullarıyla biraz zorlanıyor, yazı çok sıcak ve biraz da nemli buluyor" deyip ekledi:

"Kocam yağmurdan nefret ediyor. Geri kalan her şey yolunda, bir kedimiz var ve ilerde aile kurmak istiyoruz"