Dünya Kardeşinden çırılçıplak kaçtı! Görüntü Kanada'dan ikisi de Türk

Kardeşinden çırılçıplak kaçtı! Görüntü Kanada'dan ikisi de Türk

16.06.2023 - 16:44 | Son Güncellenme:

Kanada'da çekilen ve bir kişinin bıçaklı saldırıya uğradıktan sonra çıplak bir şekilde sokakta koştuğu görüntüler olay oldu. Söz konusu o görüntülerdeki kişilerin hem Türk hem de kardeş olduğu öne sürüldü.

Kardeşinden çırılçıplak kaçtı Görüntü Kanadadan ikisi de Türk

Kanada'da yerel medyaya yansıyan ve 2 Türk kardeşin görüntüleri ülkede infial yarattı. Toronto'da kayıtlara geçen o anlar bölgede bulunan bir kişinin kamerasına anbean yansıdı. Kanada basını gelişmeyi 'Film gibi olay' olarak nitelendirdi. İlk olarak sosyal medyada ortaya çıktığı hatırlatılan görüntüde Ağrılı olduğu öne sürülen 2 kardeşin kılıçlı kavgası yer aldı.

Haberin Devamı

FİLM GİBİ OLAY

9 saniyelik videoda çırılçıplak halde olan şahsın kanlar içinde kardeşinden kaçtığı görüldü. Olayın neden olduğu aradan geçen 1 haftaya rağmen henüz netlik kazanmadı.

Toronto polisinden yapılan açıklamada Toronto polisi, Wilson Heights Bulvarı bölgesinde gerçekleşen silahlı saldırıya hızlı bir şekilde müdahale ettiklerini ve olayın Reiner Rd. civarında yaşandığını bildirdi.

Polisten yapılan açıklamanın tam hali şöyle:

'İki kişi arasında yaşanan tartışmada bir kişi bıçakla yaralandı. Yaralı adam, yardım çağırmak amacıyla olay yerinden kaçmaya başladı. Şüpheli ise bu sırada kendisini takibe aldı. Polis ekipleri, kısa bir süre sonra zanlıyı yakaladı. İki tarafın birbirini tanıdığı tespit edildi'

GÖZALTINA ALINDI

Adının Ferhat Aydemir olduğu öğrenilen 26 yaşındaki şahıs saldırıdan kısa bir süre sonra gözaltına alındı. Aydemir iki kez silahlı saldırı ve ağır yaralama suçlarından ceza alacak.