Dünya Karısını mutfaktaki gizli kamerayla yakalamıştı... Mahkemede şok iddia!

Karısını mutfaktaki gizli kamerayla yakalamıştı... Mahkemede şok iddia!

19.08.2022 - 13:16 | Son Güncellenme:

İki doktorun 2012'de yaptıkları evlilik, yalnızca bir yıl yolunda gitti. Adamın iddiasına göre 2013'te her şey tepetaklak oldu. Mutfağa koyduğu gizli kamerayla karısını yakalayan adam mahkemeye gitti. Duruşmadaki ifadeler ise şok etkisi yarattı.

Karısını mutfaktaki gizli kamerayla yakalamıştı... Mahkemede şok iddia

Bir radyolog olan Jack Chen, eşi Emily ile 2011 yılında tanıştı ve çift 4 Temmuz 2012'de evlendi. Birlikteliklerinin ilk zamanlarında çiftin ilişkisi iyiydi. Ancak takvim yaprakları 2013'ü gösterdiğinde yeni evlilerin ilişkisinde çatlaklar oluşmaya başladı. Jack Chen ve eşi Yue “Emily” Yu'nun evliliklerindeki problemler, uzun bir sürece yayılıyordu. Jack Chen'in, Cuma günü mahkemeye verdiği rahatsız edici ifadenin detayları, New York Post gazetesinin manşetine taşındı.

Haberin Devamı

ÇOCUKLARI BİR YIL ARAYLA DOĞDU

2013 ve 2014 yıllarında Jack ile Emily'nin çocukları dünyaya geldi. Jack'in iddiasına göre çiftin ilişkisi, çocukların doğumundan sonra değişti ve Emily'nin davranışları endişe verici hale geldi. Emily'nin annesi Yuqin "Amy" Gu da damadına sözlü ve fiziksel olarak tacizlerde bulundu.

HEM SÖZLÜ HEM FİZİKSEL ŞİDDET

Jack, eşi ve annesi tarafından, çocuklarıyla birlikte uğradıkları hakaretleri şu sözlerle anlattı:

Karısını mutfaktaki gizli kamerayla yakalamıştı... Mahkemede şok iddia

Daha iki yaşındayken eşim Emily ve kayınvalidem Amy, oğlumuza ve kızımıza sözlü ve ardından fiziksel olarak kötü davrandılar ve bu tacizler gittikçe şiddetlendi. Bana hem sözlü hem de fiziksel olarak tacizde bulundular.

California'da lüks bir evde ailesiyle birlikte yaşayan doktor Jack Chen, dermotolog eşi Emily'nin kendisine ve çocuklara olan korkunç yaklaşımını kayıt altına almak ve kanıtlamak için gizli kamera kullandı. NY Post gazetesinin elde ettiği mahkeme bilgilerine göre Jack, şikayetini mahkemeye şu cümlelerle aktardı:

Haberin Devamı

Emily sinirlendiğinde ve çocuklara bağırdığında, genellikle 'Git öl!' anlamına gelen Çince bir cümle kullanır. Onlara küfürler eder. 'Sen hastasın', 'beyinsiz ahmak', 'gözümün önünden defol git', 's... git.' gibi ifadeler... Neredeyse her gün Amy tarafından hakaretlere uğruyorum. 'Haydut gibi davrandığımı' ve 'erkek gibi davranmadığımı' söyleyerek bana ağzına geleni söyledi. Emily bana ağza alınmayacak küfürler yağdırırdı.

SUÇÜSTÜ YAKALANDI

Karısını mutfaktaki gizli kamerayla yakalamıştı... Mahkemede şok iddia

Emily, mutfağa yerleştirilmiş gizli kamera kayıtları, kocasının limonatasına ilaç koyarak onu zehirlemeye çalıştığını ortaya çıkarınca suçüstü yakalanarak tutuklandı. Kocasını limonatasına lavabo açacağı katarak zehirlemye çalışmakla suçlanan Güney California'lı doktor, dün hakim karşısına çıktı. 53 yaşındaki Chen'i zehirlemeye çalışırken mutfaktaki gizli kameraya yakalanan 45 yaşındaki dermatolog Emily, Orange County'deki boşanma davasına katılırken beyaz bir gömlek ve siyah bir etek giydi. Kadın duruşma boyunca sert bir yüz ifadesi takındı.

AVUKATINDAN ÇOK İDDİALAR

Bu ayın başlarında boşanma davası açan Chen, karısını 7-8 yaşındaki çocuklarından uzak tutmak için bir uzaklaştırma kararı talep etmişti. Duruşmadan sonra Emily'nin avukatı, Chen'in zehirlenme hikayesini çocuklarının velayetini almak için uydurduğunu iddia etti. Wohl gazetecilere yaptığı açıklamada, müvekkilinin kocasını zehirlemeye çalışmadğını ve bunun bir tuzak olduğunu ileri sürdü. Wohl daha önce, gizli kamera görüntülerinin aslında Yu'nun çiftin 2.5 milyon dolarlık evinin mutfağındaki gideri açmak için maddeyi kullandığını gösterdiğini söylemişti.

NEW YORK POST GÖRÜNTÜLERİ YAYINLADI

Karısını mutfaktaki gizli kamerayla yakalamıştı... Mahkemede şok iddia

Ancak Chen'in avukatı Steven Hittelman, Perşembe günü yaptığı açıklamada, müvekkilinin limonatayı içtikten sonra "yemek borusunda şişlik" yaşadığını ve "mide ülseri" olduğunu söyledi. Bir radyolog olan Chen, haftalardır açıklanamayan bir hastalıktan mustarip olduğunu ve şüphelenip mutfaklarına bir "dadı kamerası" kurmaya karar verdiğini anlatmıştı.

Haberin Devamı

Mahkemeye sunulan ve New York Post tarafından elde edilen görüntüler, Yu'nun Temmuz ayı başlarında büyük kırmızı plastik bir şişeyi tuttuğunu ve içindekileri bir nesneye döktüğünü gösteriyor.