Dünya Kartelden fuhuş baskını! Son sözleri 'bizi vurmayın' oldu, kamera kapandı

Kartelden fuhuş baskını! Son sözleri 'bizi vurmayın' oldu, kamera kapandı

30.06.2023 - 12:10 | Son Güncellenme:

Meksika'nın ünlü kartellerinden CJNG'nin karıştığı son olay dünya basınında manşet oldu. Söz konusu olayda kartel üyeleri makinalı tüfeklerle fuhuş baskını düzenledi.

Kartelden fuhuş baskını Son sözleri bizi vurmayın oldu, kamera kapandı

2009 yılında Meksika'da kurulan Yeni Nesil Karteli (CJNG) 14 yıldır ülkede skandallara imza atıyor. Sık sık cinayet, adam kaçırma ve işkenceyle gündeme gelen CJNG'nin aktif olarak 20 bin üyesinin olduğu tahmin ediliyor. CJNG, ABD dahil dünyanın çeşitli ülkelerinde faaliyet gösteriyor.

Haberin Devamı

Kartelden fuhuş baskını Son sözleri bizi vurmayın oldu, kamera kapandı

RAKİP ÇETELERE UYARI

Kurbanlarının genellikle canlı canlı kafasını kesen CJNG, bu sefer ilginç bir haberler Meksika basınında kendine yer edindi. Söz konusu olayda çete üyeleri fuhuş yapan hayat kadınlarının evine baskın düzenledi ve onları rehin aldı.

Görüntülerde rehin alınan kadınların ağladığı ve ölmemek için yalvardığı görüldü. Kadınlar 'lütfen' diyerek yalvarırken grubun sözcüsü fuhuş işini rakip çetelere kaptırmayacaklarını belirten sözler söyleyerek bölgenin kendilerine ait olduğunu öne sürdü.

Kadınların her hafta kartele rapor vereceğini belirten sözcü kurallara uymayanların ise öldürüleceğini bildirdi. Söz konusu şahıs konuşmasının devamında şöyle dedi:

'Düzenimize uymazsanız hayatınız daha da kötüye gidecek. Bu size ilk uyarımız. Biz Jalisco Yeni Nesil Karteliyiz'

Kartelden fuhuş baskını Son sözleri bizi vurmayın oldu, kamera kapandı

'BİZİ VURMAYIN'

Öte yandan tüyler ürpertici video bir kişinin kadınlara yere yatın deyip silahı doğrultmasıyla son buluyor.  Kadınlar ise o anlarda 'Lütfen bizi vurmayın' diyor. Görüntülerde yer alan kadınların akıbeti bilinmiyor.