Dünya Katil anne suçunu itiraf etti: 'Doğurduktan sonra balkondan attım'

Katil anne suçunu itiraf etti: 'Doğurduktan sonra balkondan attım'

10.05.2023 - 09:41 | Son Güncellenme:

İngiltere'de yeni doğan bir bebeğin ölü bulunmasıyla ilgili tutuklanan anne mahkemede suçlamaları kabul etti.

Katil anne suçunu itiraf etti: Doğurduktan sonra balkondan attım

İngiltere'de meydana gelen ve kan donduran gelişmede dünyada ses getirdi. Söz konusu olayda annenin itirafları pes dedirtecek cinsten. 2020 yılının Aralık ayında ülkenin Somerset bölgesinde bir bahçede yeni doğan bebeğin cesedi bulundu. Olayla ilgili soruşturma başlatan ekipler kısa bir süre sonra anneyi buldu.

Haberin Devamı

HER ŞEYİ İTİRAF ETTİ

Sarah Jayne Barron isimli kadın yapılan sorguda ilk önce suçunu kabul etmedi ve bebeğini öldürmediğini öne sürdü. Bir süredir tutuklu olarak yargılanan Barron, dün mahkemeye çıktı. Barron, 12 aydan küçük bir çocuğu öldürmek suçundan yargılandı ve olayın doğumdan hemen sonra işlendiği kayıtlara geçti.

Burada suçunu itiraf eden Barron, bebeğini doğurduktan hemen sonra balkondan aşağı atarak öldürdüğünü itiraf etti.

Katil anne suçunu itiraf etti: Doğurduktan sonra balkondan attım

TEMMUZ AYINDA HAPSE GİRECEK

Savcı Anna Vigars KC, mahkemeye savunmanın Kraliyet tarafından kabul edildiğini ve duruşmaya gerek olmadığını söyledi. Barron'u savunan Charles Row KC, psikiyatrik raporların hazırlanması için davanın ertelenmesini istedi.

Mahkeme tarafından mevcut adresi verilmeyen Barron, 14 Temmuz'da hüküm giyinceye kadar şartlı kefaletle serbest bırakıldı. Öte yandan söz konusu gelişmenin basına yansımasıyla birlikte olay sosyal medyada infial yarattı. Birçok kullanıcı katil anneyi sert ifadeler kullanarak eleştirdi.