Dünya Milyoner olmak için doğdular! Dudak uçuklatan servet

Milyoner olmak için doğdular! Dudak uçuklatan servet

24.04.2022 - 07:01 | Son Güncellenme:

Dünyaca ünlü isimler çocuklarına hem maddi servetlerini hem de şöhretlerini miras olarak bırakıyorlar. İngiliz “On The Box PR” ajansının direktörü Emma Bunning ünlü çocukların muhtemel servetlerini açıkladı.

Milyoner olmak için doğdular Dudak uçuklatan servet

North West
Şu anda 8 yaşında olan North West, ilk röportajını TV yıldızı annesi Kim Kardashian ile birlikte 4 yaşında verdi. 4 kardeşin en büyüğü olan North, moda endüstrisinde dalgalar yaratarak rapçi babası Kanye West’in ayak izlerini de takip etti. 2018’de LOL Surprise ile podyuma çıkan North, çocuk defilesinde boy gösterdi. Şimdiden TikTok’ta yaklaşık 6 milyon takipçisi olan North’un 18 yaşına geldiğinde 200 milyon sterlinlik büyük bir servet elde edebileceği düşünülüyor.

Haberin Devamı

Milyoner olmak için doğdular Dudak uçuklatan servet

 

Blue Ivy Carter
Şu anda 10 yaşında olan Blue Ivy, annesi, şarkıcı Beyonce ve babası, müzisyen Jay-Z ile şarkı söylüyor. Blue Ivy bebekken 15 bin sterlinlik beşiğe, her biri 13 bin sterlinlik mücevher kaplı iki oyuncak kuklaya, 460 bin sterlinlik sallanan altın ata sahipti. Blue Ivy’nin eğlence sektöründe başarılı olacağını tahmin eden Bunning, “Blue Ivy müzik yapmaya başlarsa, bu ciddi bir nakittir. Bu çocuğun 18 yaşındaki potansiyel serveti 40 milyon sterlin” diyor.

Milyoner olmak için doğdular Dudak uçuklatan servet

Sophia Rutland
Formula 1’in eski başkanı Bernie Ecclestone’un kızı Tamara ile İngiliz iş insanı Jay Rutland’ın kızı olan 8 yaşındaki Sophia, Londra’da 50 çalışanın bulunduğu 70 milyon sterlinlik bir evde yaşıyor. Sophia’nın dedesinin izinden giderek rotasını Formula 1’e çevirebileceğini belirten Bunning, “Bunu yaparsa bir milyarder olabilir ve büyük markalarla iş birliği yaparak çok para kazanabilir. Bu çocuğumuzun 18 yaşındaki potansiyel serveti 4.25 milyon sterlin” diyor.

Haberin Devamı

Milyoner olmak için doğdular Dudak uçuklatan servet

True Thompson
TV yıldızı Khloe Kardashian ve NBA basketbol oyuncusu Tristan Thompson’ın 4 yaşındaki kızları True için şimdiden bir birikim fonu oluşturduğu söyleniyor. Kardashian’ın sosyal medyada gönderi başına 350 bin sterlin kazandığına dikkati çeken Bunning, “True moda tutkunu ve önümüzdeki yıllarda sosyal medyada gerçekten başarılı olabilir” dedi. True’nun 18 yaşındaki potansiyel serveti: 150 milyon sterlin.

Milyoner olmak için doğdular Dudak uçuklatan servet

Alexis Ohanian jr.
ABD’li tenis yıldızı Serena Williams ile internet yatırımcısı Alexis Ohanian’ın kızı olan 4 yaşındaki Alexis, annesiyle birlikte ayakkabı markası Stuart Weitzman için moda kampanyasında yer aldı. “Elimizde bir tenis süperstarı olabilir” diyen Bunning, Alexis’in gelecekte milyon dolarlık sponsorluk anlaşmaları yapabileceğini ve sosyal medyadan çok para kazanabileceğini söyledi. Küçük kızın gelecekteki potansiyel serveti 28 milyon sterlin.

Milyoner olmak için doğdular Dudak uçuklatan servet