Dünya Neden imzaya yanaşmıyorlar?

Neden imzaya yanaşmıyorlar?

12.12.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

Her biri dünya çapında şöhret olan isimlerden bazıları hiç evlenmeyi düşünmüyor. Bazılarıysa evlenmeden partnerleriyle yıllardır birlikte yaşıyor. Peki ama bu isimler neden nikâha yanaşmıyor?

Neden imzaya yanaşmıyorlar

Her birinin gerekçesi var. Biri diyor ki “Sadakat için evrak gerekmez”... Bir başkası “Sevgi ve saygı yetmez mi, imzaya ne gerek var?” diyor. Bakalım ünlü bekârlar bu konuda neler söylüyor?

Haberin Devamı

Sandra Bullock

5 yıllık evlilikten sonra girişimci Jesse James'ten 2010'da boşanan ABD'li oyuncu Sandra Bullock, geçen hafta "Red Table Talk" adlı programda evlilik hakkında konuştu. 2015'ten beri fotoğrafçı Bryan Randall ile aşk yaşayan 57 yaşındaki Sandra Bullock şunları söyledi: "Boşanma sürecini yaşamış biriyim ve hayatımın aşkını buldum. Üstelik iki güzel çocuğu paylaşıyoruz (evlatlıklarını kastediyor). Bu şimdiye kadar ki en iyi şey. Benim yaptığım gibi yap demek istemiyorum ama sadık bir eş ve özverili bir anne olmak için bir kağıda ihtiyacım yok."

Charlize Theron

46 yaşındaki Oscar ödüllü oyuncu Charlize Theron, geçen yıl “Howard Stern Show”da hiç evlenmek istemediğini ve evliliğin kendisi için hiçbir zaman önemli bir şey olmadığını açıkladı. Hiç evlenmeyen ve iki çocuk evlat edinen Charlize Theron, “Çocuklarımın hayatında asla yalnız olmadım. Kendimi hiç yalnız hissetmedim. Şu anda hayatım bir evliliğin olmasına yer vermiyor. Ama bunu söylerken ortada beni romantik bir ilişkiye iten bir şey bulunmadığını da söylemeliyim” dedi.

Haberin Devamı

Diane Kruger

Beş yıllık evliliğin ardından 2006 yılında yönetmen Guillaume Canet’ten boşanan Alman oyuncu Diane Kruger, 2012’de verdiği bir röportajda evlilik hakkında “Karamsar değilim, sadece evliliğe inanmadığımı öğrendim. Kalbinizde yaptığınız bir bağlılığa inanıyorum. Birlikte kalmanızı sağlayacak hiçbir kağıt yok” dedi. 45 yaşındaki Diana Kruger, şu anda “The Walking Dead” dizisiyle bilinen Norman Reedus birlikte. Çiftin 2018’de bir kızı oldu.

Goldie Hawn - Kurt Russell

Hollywood’un gözde çifti Goldie Hawn (76) ile Kurt Russell (70) tam 37 yıldır birlikte. Çift, evli olmadan uzun ilişki yürütmenin sırlarını geçen yıl “People” dergisine anlattı. Kurt Russell, “Bizim gibi insanlar için evlilik cüzdanı, olmaması halinde ulaşamayacağımız birşey yaratmayacaktı” dedi. Goldie Hawn ise uzun ilişkinin evlilikle ilgili değil, insanlarla, ilişkiyle ve birlikte kalma isteğiyle ilgili olduğunu söyledi. Ünlü aktris ise “Uzun ilişki büyük bir olay, çünkü sadece istersen buna sahip olabilirsin. Her şeyden vazgeçmelisin, ama birlikte olmanın ve geceleri birinin ayak parmaklarına dokunmanın sevinci ve heyecanı gerçekten güzel bir duygu” ifadelerini kullandı. Öte yandan, çiftin bir oğlu bulunurken, diğer evliliklerinden de birer çocukları var.

Haberin Devamı

Susan Sarandon

Tek evliliğini 1967 ile 1979 yılları arasında oyuncu Chris Sarandon ile yapan ABD’li aktris Susan Sarandon, 2010 yılında “The Telegraph”a verdiği demeçte, “Biriyle birlikte olmayı seçme fikrini her zaman sevmişimdir. Evlenmezseniz birbirinizi bu kadar kolay kabullenmeyeceğinizi düşünürdüm. 20 küsur yıl sonra bunun hâlâ doğru olup olmadığını bilmiyorum” dedi. 75 yaşındaki Susan Sarandon, 2 çocuğunun babası olan partneri, oyuncu Tim Robbins ile 23 yıllık birlikteliğini 2009’da sonlandırdı. Aktrisin italyan yönetmen Franco Amurri ile yaşadığı ilişkiden de bir kızı var.

Shakira

Kolombiyalı şarkıcı Shakira (44), İspanyol futbol yıldızı Gerard Pique ile ilişkisi hakkında CBS News’e verdiği demeçte, evliliğin kendisini korkutmadığını ancak partnerinin onu eşi olarak değil, kız arkadaşı olarak görmesini tercih ettiğini söyledi. 2011’den beri birlikte olduğu Pique’den 2 çocuğu olan Shakira, “Sevgilisi veya kız arkadaşı olmak biraz yasak meyve gibi, biliyor musun? Onu (Pique’yi) diken üstünde tutmak istiyorum. Davranışa bağlı olarak her şeyin mümkün olduğunu düşünmesini istiyorum” diyerek evlilik kurumuyla dalga geçti.

Haberin Devamı

Oprah Winfrey

ABD’li ünlü TV programcısı ve medya patronu Oprah Winfrey, 2019’da yaptığı açıklamada 1986’da tanıştığı eğitimci ve iş adamı partneri Stedman Graham ile evliliği hiçbir zaman düşünmediklerini söyledi. 67 yaşındaki Oprah Winfrey, “Artık hem Stedman hem de ben ‘Evlenmiş olsaydık birlikte olmazdık’ diyoruz. Hiç şüphe yok ki evlenmiş olmak için evlenmeye hiçbir zaman ihtiyaç duymadık” dedi.

Ryan Gosling - Eva Mendes

Kanadalı oyuncu Ryan Gosling 2015’te “Hello” dergisine verdiği röportajda 2011’den beri birlikte olduğu aktris Eva Mendes (47) ile ilişkisi için “Birlikte olmam gereken kişiyle birlikte olduğumu biliyorum” demişti. 41 yaşındaki Gosling, röportajda aşkta aradığı şey sorulduğunda şöyle konuşmuştu: “Benim için önemli olan iki kızımın annesi Eva Mendes ile ilişkim, aradığım başka bir şey yok.”