Dünya Nikah masasında eski sevgili var! Gelinin yüz ifadesine dikkat: Filmlerde olur sanıyordum

Nikah masasında eski sevgili var! Gelinin yüz ifadesine dikkat: Filmlerde olur sanıyordum

15.01.2024 - 11:42 | Son Güncellenme:

Gelinle evlenmek için dakikaları sayan damadın düğünde öğrendiği gerçek sonrası yüzü değişti, morali bozuldu. Olayın detayları ise dünya medyasında ses getirdi.

Nikah masasında eski sevgili var Gelinin yüz ifadesine dikkat: Filmlerde olur sanıyordum

Kısa süre önce sevgili olan ve ilişkilerini evlilikle taçlandırmak isteyen Filipinli çift aylar öncesinden hazırlıklara başladı. Gelinlik alındı, düğün salonu tutuldu ve nikah töreni için bir de rahip görevlendirildi. Davetlilerin de kiliseye gelmesiyle birlikte nikah töreni resmi olarak başladı. Bir düğünde olması gereken her şeyin olduğu kilisede kısa bir süre sonra yaşananlar ise dünya medyasında yankı uyandırdı.

Haberin Devamı

Nikah masasında eski sevgili var Gelinin yüz ifadesine dikkat: Filmlerde olur sanıyordum

"BU SADECE FİLMLERDE OLUR SANIYORDUM!"

Çifti evlendirdikten sonra söz hakkı alan rahip, gelinle ilgili bir itirafta bulundu. Kilisede sessizliğe neden olan bu itirafta rahip, genç kadınla daha önce yakın bir ilişkileri olduğunu belirtti ve eski sevgili olduklarını açıkladı.

Rahibin bu sözleri sonrası gelin kahkaha atarken, damadın suratındaki ifade dikkat çekti. Düğünü iptal etmeyeceğini esprili bir dille belirten rahip ayrıca "Bu sadece filmlerde olur sanıyordum" dedi.

Nikah masasında eski sevgili var Gelinin yüz ifadesine dikkat: Filmlerde olur sanıyordum

Sözlerinin ardından gelin ve damadı karı-koca ilan eden rahip o anlarda ise şu ifadeleri kullandı:

"Umarım bir ömür boyu mutlu yaşarlar. Evlilik sadece iki kişiden ibaret değil, üç kişiliktir. O üçüncü kişi elbette ben değilim bizlerin yaratıcısı Tanrı'dır"