Dünya Parkta uyurken öldürüldü! Korkunç son

Parkta uyurken öldürüldü! Korkunç son

16.07.2023 - 13:15 | Son Güncellenme:

ABD'de bir parkı temizleyen görevli, bir traktörün çektiği çim biçme makinesiyle 27 yaşındaki kadını ezdi. Ceset parçalarının her yere dağıldığı olay, aileyi yasa boğdu.

Parkta uyurken öldürüldü Korkunç son

ABD'nin batı yakasındaki eyaleti California'da yaşayan Christine Chavez, bir evsizdi. 27 yaşındaki kadın, eyalete bağlı Modesto kentindeki Beard Brook Park'ta barınıyordu.

Haberin Devamı

8 Temmuz Cumartesi günü öğleden sonra saatlerinde bir çocuk annesi evsiz Chavez Beard Brook Park'ta uyurken, bir işçi bir traktöre bağlı çim biçme makinesiyle parka geldi.

Parkı temizlemek isteyen işçi, dev makinenin bağlı olduğu traktörle harekete geçti. Yeşil çimlerde uyuyan kadını görmeyen işçi, Christine Chavez'i çiğnedi. Kimliği açıklanmayan işçi, ancak çimenlerdeki cesedi gördüğünde panik halinde 911'i aradı.

Parkta uyurken öldürüldü Korkunç son

Parka gelen polis ve sağlık ekipleri 27 yaşındaki evsiz kadının olay yerinde yaşamını yitirdiğini belirledi.

SAÇLARINI YIKADI, UYUMAYA GİTTİ

Parkta barınan diğer evsizler, Beard Brook'taki bir derede saçlarını yıkayan Chavez'in sonrasında parktaki bir tepede uyumaya gittiğini söyledi. Evsizlerin verdiği bilgiye göre, çim biçme makinesi yaklaşık 20 dakika sonra ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Dokuz yaşındaki bir kız çocuğu annesi Chavez'in feci şekilde ölmesi, ailesini yasa boğdu. Yerel medyaya konuşan kız kardeşi Rosalinda, ablasının ceset parçalarının parkta bırakılmasına öfkeliydi.

Parkta uyurken öldürüldü Korkunç son

Christine Chavez'in parçalarının parkın birçok noktasına saçıldığını belirten Rosalinda, Beard Brook'a gittiklerinde gördüklerini 'korkunç' olarak tanımladı.

Görevlilerin üstün körü bir şekilde ceset parçalarını parktan alıp götürmesi, ailenin yaşadığı acıyı katlanılamaz hale getirdi. Aile, kızlarının evsiz olmasının söz konusu özensizliğe yol açtığını düşünüyor.

Parkta uyurken öldürüldü Korkunç son

GÜNLER SONRA CESET PARÇALARINI TOPLADILAR

Baba Christopher, günler sonra kızının kemiklerini, kafatasını ve dişlerini parktan topladıklarını söylüyor.

Yerel basın, bir çocuk annesi 27 yaşındaki kadının üç ya da dört yıldır evsiz olduğunu ve sokaklarda uyuduğunu yazdı. Christine Chavez'in sıklıkla barındığı yerlerin başında, Beard Brook Park'ı geliyordu.

Parkta uyurken öldürüldü Korkunç son

Kısa süre önce özel bir şirket tarafından satın alınan Beard Brook Park'ı, öncesinde diğer evsizler için de ruhsatlı bir alandı. Parkın fotoğraflarında, evsizlere ait çok sayıda çadır göze çarpıyor.

Parkta uyurken öldürüldü Korkunç son

New York Post gazetesi, 200 bin nüfuslu Modesto şehrinde binlerce evsiz olduğunu bildiriyor.

Kızları için adalet arayan Chavez ailesi, yanı sıra yerel yönetimden evsizleri koruyan daha güçlü yasal düzenlemelerin hayata geçirilmesini talep ediyor.

Haberin Devamı

Erkek kardeşi Randy Chavez ise, "Evsiz olduğu için bunu hak etmedi. Kız kardeşimin istediği tek şey özgür olmaktı. Böyle bir şeyin bir daha yaşanmaması için kanunların değişmesini istiyoruz " dedi.