Dünya Düğünde kız tarafı dayağı! Damadın yalanı kayınbabayı çıldırttı

Düğünde kız tarafı dayağı! Damadın yalanı kayınbabayı çıldırttı

15.07.2023 - 15:07 | Son Güncellenme:

Damadın gelin ve ailesine söylediği yalan tam da düğünde ortaya çıktı. Söz konusu olayda damat feci şekilde dövülürken görüntüler dünya basınında infial yarattı.

Dünya'nın 1 milyar 412 milyonluk nüfusuyla en kalabalık ülkesi olan Hindistan'da ilginç bir bakış açısı var. Ülkede kel erkek oranı oldukça düşük olduğu için saçsız olmak bir utanç olarak görülüyor. Saçları dökülen ve dökülmek üzere olan erkeklerle alay ediliyor hatta evlenmelerine bile izin verilmiyor.

Haberin Devamı

Bu bağlamda Hindistan'ın Bihar'ın Gaya bölgesinde bir düğünde akılalmaz bir olay gerçekleşti. Sosyal medyada hızla yayılan o video kısa sürede milyonlarca kişi tarafından izlendi.

Düğünde kız tarafı dayağı Damadın yalanı kayınbabayı çıldırttı

PERUK TAKMIŞ

Hindistan'ın Bihar'ın Gaya bölgesinde bir evlilik töreni sırasında kız tarafı damadın kel olduğunu ancak bunu saklamaya çalıştığını fark etti. Damadın saçlarını çeken aile üyeleri söz konusu saçın peruk olduğunu anladı.

AYAKLARINA KAPANDI

Aile üyeleri tarafından feci şekilde dövülen damat herkesten tek tek özür diledi ve evlenmek için bir şans daha istedi. Öyle ki damat gelin adayının anne ve babasının ayaklarına kapandı ancak kararlarını değiştiremedi.

Düğünde kız tarafı dayağı Damadın yalanı kayınbabayı çıldırttı

İLK EŞİ DE KEL DİYE TERK ETMİŞ

Yerel medyada çıkan haberlerde ise damat adayının daha önce bir evlilik geçirdiği ve yine kel olduğu için eşinin ondan ayrıldığı belirtildi. Öte yandan talihsiz adamın görüntüleri sosyal medyada gündem olunca bir de sanal alemde dalga konusu oldu.