Dünya Kan dondurdu! Pedofilinin 'dehşet' evi: Adeta kiralık 'cehennem...'

Kan dondurdu! Pedofilinin 'dehşet' evi: Adeta kiralık 'cehennem...'

13.10.2022 - 13:00 | Son Güncellenme:

Sevgililer Günü'nde ortadan kayboldu, son görüntüsü güvenlik kamerası kayıtlarıydı. Polis kayıp kızı ararken, erkek kardeşi intihar etti. Üç buçuk yıl sonra, Pazartesi günü gelen telefon ise, şok etkisi yarattı.

Kan dondurdu Pedofilinin dehşet evi: Adeta kiralık cehennem...

En son Sevgililer Günü akşamı evinde görüldü. Bir finans şirketindeki işinden çıkıp evine geldi, siyah eşofman altını ve siyah montunu giydi. Annesine, arkadaşlarını görmeye gideceğini söyledi. Evine döndüğünde saat 22.00'yi gösteriyordu.

Haberin Devamı

Ertesi sabah anne ve babası kayıp ilanı verdi. Sabah 08.15 sularında yürürken bir güvenlik kamerasının kadrajına takıldı. Polis, sırra kadem basan genç kızı bulmak için 1200 saati aşan güvenlik kamerası görüntülerini inceledi. Ekipler ayrıca, 4 bin evin kapısını çaldı.

Genç kız kaybolduktan aylar sonra erkek kardeşi intihar etti. Kardeşinin yitip gitmesine katlanamıyordu.

Ekim 2021'de ortaya çıkan bir Google Earth görüntüsünde ise, kırmızı battaniyeli bir kız vardı. Yüzü net olmayan kız, birilerinden kaçıyor gibi görünüyordu. Polis, görüntünün alındığı evin etrafını didik didik aradı ancak hiçbir sonuç çıkmadı.

Kan dondurdu Pedofilinin dehşet evi: Adeta kiralık cehennem...

Üç yıl önce kaybolan Leah Croucher'e ait kalıntılar ve bazı eşyalar, bir pedofilinin eski evinde bulundu. İngiliz The Times gazetesi, evin 19 yaşındaki Croucher'in işe gitmek üzere yürürken görüldüğü yere yalnızca 450 metre uzaklıkta olduğunu bildiriyor.

Haberin Devamı

Komşular ise, İngiltere'nin Buckinghamshire bölgesindeki Milton Keynes'te bulunan dört yatak odalı müstakil evin, kiralanmadan önce aylardır boş olduğunu söylüyor.

Polisin Furzton semtindeki eve dikkatini çeken gelişme ise, Pazartesi günü yaşandı. Polise gelen bir ihbar telefonundan kısa süre önce ise, evde tadilat işleri başlamıştı.

The Times gazetesi, insan kalıntılarının keşfedildiği evden birkaç metre uzakta Leah Croucher'in kayıp olduğunu bildiren solmuş bir ilanın halen durduğunu yazdı. Solmuş ilanda, genç kız hakkında bilgi verenlere 5 bin Sterlin ödül vaat ediliyordu.

Kan dondurdu Pedofilinin dehşet evi: Adeta kiralık cehennem...

SAAT 10.51, GÖL KENARI

Sırra kadem basan Croucher, en son 14 Şubat 2019 Sevgililer Günü gecesi saat 22:00'de Milton Keynes'deki evinde görüldü. Anne Claire ve baba John, bir gün sonra kızlarının kayıp olduğunu polise bildirdi. 15 Şubat Cuma günü sabah 08.15 sularında genç kızın Furzton'da görüldüğü bildirildi. Leah, Loxbeare Drive yönüne doğru yürüyordu.

Aynı gün saat 10.51'de Furtzon Gölü çevresinde siyah kıyafetler giymiş bir genç kız, güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

The Times, polisin evde Şubat 2019'da kaybolan Leah Croucher'e ait ceset kalıntıları ve bazı eşyaların bulunduğunu doğruladığını yazdı. The Sun gazetesi ise, Leah Croucher'ın söz konusu evin önünden her gün işe gitmek için yürüdüğünü bildiriyor.

Haberin Devamı

Kan dondurdu Pedofilinin dehşet evi: Adeta kiralık cehennem...

Thames Valley polisinden başmüfettiş Ian Hunter, "Pazartesi günü halktan aldığımız çağrı, söz konusu adres için ilk kez alarma geçmemize neden oldu. Endişelerini bildirerek bizimle acilen iletişime geçtikleri için teşekkür ediyoruz" dedi.

İngiltere'yi allak bullak eden olayın ardından henüz kimse tutuklanmış değil. The Times, yasal nedenlerle kimliği açıklanmayan evde oturan pedofilinin 2017 yılında cinsel saldırı suçu nedeniyle iki yıl hapis cezası aldığını aktarıyor. Habere göre, pedofili Leah Croucher ortadan kaybolduğunda söz konusu evde yaşamıyordu.

Kan dondurdu Pedofilinin dehşet evi: Adeta kiralık cehennem...

EV SAHİBİ DUBAİ'DE YAŞIYOR

İki gence cinsel saldırıdan hapse atılan pedofilinin babası, ailenin bir emlakçı aracılığıyla evi kiraladığı bilgisini verdi. Evin sahibi Dubai'de yaşıyordu ve değeri yaklaşık 500 bin Sterlin (10 milyon 300 bin TL).

Genç kız kaybolmadan yıllar önce ailenin taşındığını belirten baba, hala bölgede yaşadıkları için Leah Croucher vakasından haberdar olduklarını da ekledi.

Haberin Devamı

Pedofilinin annesi ise, oğlunu yıllardır görmediğini söylüyor.

Kan dondurdu Pedofilinin dehşet evi: Adeta kiralık cehennem...

POLİS KOMŞULARI DEFALARCA ZİYARET ETTİ

Evin çevresindeki komşular ise, Leah'ı arayan polisler tarafından defalarca ziyaret edildiklerini aktarıyor. Eski bir komşu, genç kızın kaybolmasından bir hafta sonra polisin ev ev soruşturma yaptığını hatırlıyor.

İngiliz polisi, Leah Croucher'a ait bir ipucu bulabilmek için 1200 saati aşan güvenlik kamerası görüntülerini inceledi, 4 bin evden eve araştırma yaptı. Ancak genç kıza ait hiçbir işarete ulaşılamadı.

Polis başmüfettişi Hunter, üç buçuk yıldır Croucher'a ne olduğunu bulmak için çalmadık kapı bırakmadıklarını söylüyor. Evde bulunan kemikler ve eşyaları 'önemli gelişme' olarak niteleyen Hunter, 'birisi'nin can alıcı bilgiye sahip olabileceği konusunda umut taşıdıklarını da belirtiyor.

Kan dondurdu Pedofilinin dehşet evi: Adeta kiralık cehennem...

ERKEK KARDEŞ İNTİHAR ETTİ

Leah Croucher vakasını ilginç kılan bir başka detay ise, erkek kardeşi Haydon. Haydon, Adnan Choudhry'yı tehdit etmekten kardeşi kaybolduktan kısa süre sonra hakim karşısına çıktı.

Haberin Devamı

Haydon, kız kardeşiyle sevgili olduğunu düşündüğü Adnan'ı 1 Şubat-30 Nisan 2019 tarihleri arasında tehdit ettiği suçlamasıyla yargılandı. Erkek kardeş, uzaklaştırma kararını kabul edince hakkındaki suçlamalar düştü.

Adnan Choudhry hiçbir zaman Leah'ın kaybolmasıyla ilgili şüpheli olmadı.

Erkek kardeş Haydon ise, Kasım 2019'da intihar etti. Haydon, kendisini öldürmeden önce görüştüğü bir terapiste kız kardeşi Leah'ın ortadan kaybolmasıyla mücadele edemediğini söylemişti.

Evde ortaya çıkan kalıntıların tanımlanması kısa sürede gerçekleşmeyecek. Ancak tüm İngiltere soluğunu tutmuş Adli Tıp'tan gelecek haberleri bekliyor.