Dünya Pirana dolu nehre düştü! Geriye yalnızca iskeleti kalmıştı

Pirana dolu nehre düştü! Geriye yalnızca iskeleti kalmıştı   

12.01.2024 - 12:21 | Son Güncellenme:

Vahşi piranalarla dolu nehre düşen zavallı kayıpçı sırra kadem bastı. Cesedi kaybolduğu nehrin 32 km yukarısında bulunduğunda, tüyleri diken diken eden tablo ortaya çıktı. Zavallı adamdan geriye yalnızca kemiklerine kadar yenmiş iskeleti ve kıyafetleri kalmıştı. 

Pirana dolu nehre düştü Geriye yalnızca iskeleti kalmıştı

Odair Raash adındaki kayıkçı, Brezilya'nın Costa Marques Rondonia eyaleti yakınında Guapore Nehri'ne tekneden düşerek kayıplara karıştı.  

Haberin Devamı

46 yaşındaki adamdan geriye kalanlar bulunduğunda, vücudundaki neredeyse tüm etler ve iç organları vahşi piranalar tarafından yenmiş haldeydi. 

Karşılaştıkları kan donduran manzara karşısında dehşete düşe yerel halk, onun harap olmuş kalıntılarını 1 Ocak'ta kaybolduğu nehrin yaklaşık 32 km yukarısında buldu.

CESEDİNDEKİ ISIRIK İZLERİ ŞÜPHELERİ ARTTIRDI 

Pirana dolu nehre düştü Geriye yalnızca iskeleti kalmıştı

Cesedi bulunduğunda, korkunç bir ölümle hayata veda eden adamdan geriye yalnızca, hala sağlam olan kıyafetleri ve iskeleti kalmıştı.

Ortadan kaybolduğunda Brezilya'nın Costa Marques Rondonia Eyaleti yakınlarında sığır taşıdığı düşünülüyor.

Cesedindeki ısırık izleri, piranha saldırısın işaret ederken, yanı sıra bölge halkı da, Raash'ın ölümcül balık sürüsünün saldırısına uğradığına inanıyor.

Haberin Devamı

POLİS SORUŞTURMASINI SÜRDÜRÜYOR

Pirana dolu nehre düştü Geriye yalnızca iskeleti kalmıştı

Korkunç fotoğraflar, Raash'in naaşının nehirden çıkarılarak götürüldüğü anlara gözler önüne serdi. Fotoğraflara göre, zavallı adamdan geriye yalnızca çıplak kemikleri kalmıştı.

Tecrübeli kayıkçının nehirde nasıl öldüğü ve cesedinin tam anlamıyla ne kadar sürede parçalandığı ise henüz bilinmiyor. Polis olayla ilgili soruşturmasını sürdürüyor. 

Amerikan basınına göre; yerel güvenlik güçleri, Raash'in öldüğü gece suya düşmesine yol açabileceği düşüncesiyle sarhoş olup olmadığını araştırıyor.