Dünya Prenses poster modeli oldu!

Prenses poster modeli oldu!

10.08.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

7 ay önce Güney Afrika’ya gidip dönmeyen Monako Prensi Albert’in eşi Prens Charlene boşanma iddiaları gündemdeyken, kaçak avlanma karşıtı kampanyada modellik yaptı

Prenses poster modeli oldu

DIŞ HABERLER - Afrika ülkesi Zimbabve’de doğup büyüyen eski olimpik yüzücü Charlene Wittstock, 2011’de Monako Prensi Albert ile evlendi. Evliliğinde mutsuz olduğu söylenen Prenses Charlene (43) bu yılın başında doğal hayatı koruma faaliyeti için gittiği Güney Afrika’dan dönmedi. İkiz çocuk sahibi çiftin boşanacağı iddiası gündeme gelirken, Charlene ailesinden ayrı olarak 7 aydır bulunduğu Güney Afrika’da kaçak avlanma karşıtı kampanyanın yüzü oldu.

Haberin Devamı

‘Hastayım’ dedi ama...

Prenses Charlene, Instagram’da “Chasing Zero” adlı kampanya için hazırlanan ve kendisinin fotoğrafının yer aldığı posteri paylaştı. Charlene mesajında, “Gergedan boynuzu havalı değil! #ChasingZero girişimim altında birleşelim ve değerli vahşi yaşamımızı riske atan vahşete bir son verelim” ifadelerine yer verdi. Prenses boşanma iddiaları üzerine “ciddi sinüs enfeksiyonu” nedeniyle Monako’ya seyahat edemediğini açıklamıştı. Ama prensesin ağır tedavi gördüğünü söylemesine rağmen Güney Afrika’da röportaj vermesi, kampanyada yer alması boşanma sürecini gizlediği iddiasına neden oldu.

 

Yazarlar