Dünya Prensin çocukları ilk kez bir arada

Prensin çocukları ilk kez bir arada 

05.01.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Çalkantılı özel hayatıyla sık sık gündeme gelen Monako Prensi Albert'in ikisi evlilik dışı olan dört çocuğunun birlikte çekilmiş bir fotoğrafı ilk kez yayımlandı.

Prensin çocukları ilk kez bir arada

Sansasyonel aşk hayatıyla da tanınan Monako Prensi Albert'in (63) dört çocuğunun birlikte yer aldığı fotoğraf ilk kez paylaşıldı. 2011'de evlendiği Prenses Charlene'den ikizleri bulunan Albert'in söz konusu diğer iki çocuğunun evlilik dışı doğmaları nedeniyle varis olamadığı biliniyor. Üç üvey kardeşiyle çektirdiği fotoğrafı Instagram'da paylaşan Jazmin Grimaldi'nin (29) ABD'li bir emlakçı olan annesi Tamara Rotolo, 1991'de bir garsonken Fransa'daki tatilinde prensle birlikte olmuş. 2006'da yapılan DNA testi, Jazmin'in Albert'in çocuğu olduğunu kanıtlamıştı.

Haberin Devamı

Dava devam ediyor

Prens Albert, 2005 yılında ise Monako Prensi olarak tahta çıkmadan önce, eski bir Air France hostesi olan Togolu Nicole Coste ile ilişkisinden doğan ve şimdi 18 yaşında olan Alexandre'ın biyolojik babası olduğunu doğruladı. Albert, Jazmin ve Alexandre'ya ailesine ait "Grimaldi" soyadını verdi. Prensin Jazmin ve Alexandre dışında evlilik dışı bir çocuğu daha olduğu iddia ediliyor. 2020'de babalık davası açan ve İtalya’da yaşayan Brezilyalı bir kadın, 2000'lerde prens ile dünyayı dolaştığını, hatta Moskova'dayken Rusya Devlet Başkanı Putin ile görüştüklerini öne sürüyor. Bu dava halen devam ediyor. Brezilyalı kadının iddiası doğruysa, bu, Prens Albert'in o dönem aşk yaşadığı Prenses Charlene'i de aldattığını gösteriyor. l DIŞ HABERLER