Dünya Kesik baş otelin yanında bulundu! Yatakta alay konusu olunca kan dondurdu, şok detaylar

Kesik baş otelin yanında bulundu! Yatakta alay konusu olunca kan dondurdu, şok detaylar

27.12.2023 - 12:07 | Son Güncellenme:

'İyileşti' denilerek serbest bırakılan seri katil, hapishaneden çıktıktan sonra tekrar vahşice kan dökmeye başladı. İki hayat kadınını 'cinsel yetersizlik' ve reddedilme gerekçesiyle gözü dönerek katletti. Kan donduran detaylar, Rus basınında yankı buldu.

Kesik baş otelin yanında bulundu Yatakta alay konusu olunca kan dondurdu, şok detaylar

Kan donduran olaylar zincirinin adresi, Rusya olarak kayıtlara geçti. 2010 yılında iki hayat kadınını öldüren seri katil, 'iyileştiği' gerekçesiyle serbest bırakıldı.

Haberin Devamı

KAN DONDURAN DETAYLAR

Kesik baş otelin yanında bulundu Yatakta alay konusu olunca kan dondurdu, şok detaylar

Cani, kısa süre sonra yine cinayetlere başladı. İki hayat kadınını öldüren ve birinin kafasını keserek vahşice hayatına son veren katil yakalandı ve suçunu itiraf etti. Katilin hakkındaki soruşturma devam ederken, Rus medyası ise, kan donduran cinayetlerin detaylarını yazdı.

Zanlının adı, 37 yaşındaki Alexei Varakin olarak açıklandı. Varakin, 2010 yılında iki hayat kadınını öldürmesi için hapishanede cezasını çekiyordu. Yakın zamanda ise, 'iyileştiği' savunularak serbest bırakılmıştı.

Kesik baş otelin yanında bulundu Yatakta alay konusu olunca kan dondurdu, şok detaylar

Yerel haberlere göre kadınlardan birinin başı kesildi. İngiliz basınına yansıyan bilgilere göre, polisler Varakin'in 'cinsel ilişkiye giremediği için' cinayetleri işlediğinden şüphe ediyor. Rus basını bu durumun Varakin'i adeta 'çıldırttığını' yazdı.

Haberin Devamı

40 yaşındaki Olga Vorobyova'nın başı kesilmiş bedeni, Moskova'da buluştukları düşünülen bir otelin yakınında bulundu. Rus medyasının bildirdiği üzere, 'Vorobyova bazı uyuşturucular aldı ve onunla birlikte olmayı kabul etmedi. Varakin ise, vahşice kafasını keserek, olay yerinden kaçtı'.

6986142

ALAY KONUSU OLUNCA ÇILDIRDI

Kesik baş otelin yanında bulundu Yatakta alay konusu olunca kan dondurdu, şok detaylar

Zanlının, diğer kurbanı olan 25 yaşındaki Vlada Skitskaya'yı ise, Vorobyova cinayetinden ertesi gün kadının Moskova'daki dairesinde öldürdüğüne inanılıyor.

Buna göre; Varakin'in işlediği şeytani cinayet sonrası, 'stres' atmak için Skitskaya ile anlaştığı fakat yatakta, 'beklenen performansı sergileyemediği' için alay konusu olması sonucu öfkelendiği kaydedildi.

Korku içindeki kadın, saldırı sırasında bir arkadaşını aramayı başardı ve Varakin'in kendisini öldürmeye çalıştığını söyledi. Çaresiz kadının yardım çığlıkları komşular tarafından da duyuldu.

Skitskaya, kendisini korumaya çalışırken aralarında boğuşma çıktı ve saldırgan kadına doğrulttuğu bıçakla yanağından yaralandı. Olay yerine polis çağrıldı, ancak ekipler daireye ulaştığında kadın bıçak yaraları sebebiyle hayatını kaybetmişti. 

Gelen haberlere göre, olay yerinde Varakin'in, Skitskaya'nın da başını kesmeye teşebbüs ettiğine dair işaretler vardı. Varakin, tutuklanarak gözaltına alındı ve mahkemede suçunu kabul ederek işlediği iki cinayeti de itiraf etti.