Dünya Skandal zorbalık! Zehirledikleri gencin üzerine idrarlarını yaptılar

Skandal zorbalık! Zehirledikleri gencin üzerine idrarlarını yaptılar

28.03.2023 - 10:21 | Son Güncellenme:

ABD'de sık sık meydana gelen akran zorbalıklarına bir yenisi daha eklendi. Söz konusu olayın detayları pes dedirtirken 19 yaşındaki genç yoğun bakımlık oldu.

Skandal zorbalık Zehirledikleri gencin üzerine idrarlarını yaptılar

Dün yaşanan 'Okul baskını' sonrası karışan Amerika Birleşik Devletleri'nde 'skandal' niteliğinde bir olay daha yaşandı. Georgialı olan bir genç sözde arkadaşları tarafından akran zorbalığına uğradı. Trent Lehrkamp isimli 19 yaşındaki şahıs dayak ve zehirlenme sonrası hastanelik oldu.

Haberin Devamı

Skandal zorbalık Zehirledikleri gencin üzerine idrarlarını yaptılar

SPREY BOYAYLA BOYADILAR

Trent Lehrkamp, geçen Salı günü Saint Simon's Island'daki bir partide yaşadıkları sonrası yoğun bakımlık oldu. Polis, sosyal medyada dolaşan bir fotoğrafın geçen hafta meydana gelen olayda çekilip çekilmediğini araştırıyor.

Snapchat'te çekilmiş gibi görünen görüntü, Glynn Academy Lisesi mezunu Lehrkamp'ın bir sandalyede baygın bir şekilde oturduğunu ve sprey boyayla kaplı olduğunu gözler önüne serdi.

İDRAR DETAYI

Glynn İlçesinde bulunan 'Glynn İlçesi Vatandaşları Devriyede' adlı bir topluluk Facebook hesabı ise Lehrkamp'ın zorbalığı uğradığı anları yayınladı. Söz konusu videonun açıklamasında ise şu ifadeler kullanıldı:

'Bu gençler, bilinçsiz ve tepkisiz bir çocuğu bir sandalyeye bağladılar, tepeden tırnağa sprey boyayla boyadılar, üzerine idrarlarını yaptılar'

Skandal zorbalık Zehirledikleri gencin üzerine idrarlarını yaptılar

OTİZMLİ OLDUĞU İDDİA EDİLDİ

İngiliz medyasında ortaya çıkan haberlerde ise yoğun bakıma kaldırılan Lehrkamp'ın sağlık ekipleri geldiğinde dakikada sadece 6 defa nefes alabildiği yazıldı.

Haberin Devamı

Öte yandan bazı kaynaklar Lehrkamp'ın otizmli olduğunu ve zorbalık yapan gençlerin fazladan ceza alma ihtimalinin bulunduğunu aktardı.