Dünya Otobanda 'Uçan' araba! Böyle bir kaza ne görüldü ne duyuldu

Otobanda 'Uçan' araba! Böyle bir kaza ne görüldü ne duyuldu

27.03.2023 - 15:11 | Son Güncellenme:

ABD'de meydana gelen ve akıllara durgunluk veren kaza sosyal medyayı salladı. Söz konusu haberi İngiliz basını manşetten okuyucularına sunarken görüntüleri 10 milyondan fazla kişi izledi.

Amerika Birleşik Devletleri'nin Los Angleles eyaletinde meydana gelen trafik kazası dünyada gündem oldu. Söz konusu olayın görüntüleri ise izleyenleri şaşkına çevirdi.

Haberin Devamı

Elon Musk'ın ürettiği Tesla model elektrikli aracın kamerasına yansıyan o anlarda, sol şeritten ilerleyen siyah araç görüldü. Siyah araç şeridinde normal bir şekilde ilerlerken saniyeler içerisinde sağ şeritteki gri aracın lastiği koptu ve siyah aracın altına girdi.

HAVAYA UÇTU

Lastiğin arabanın altına girmesiyle birlikte havaya uçan siyah renkli aracın o anları anbean tam arkasında ilerleyen Tesla tarafından kayıt altına alındı.  Tuhaf olayın ardından California Otoyol Devriyesinden bir sözcü, sürücünün hafif yaralandığını aktardı.

Otobanda Uçan araba Böyle bir kaza ne görüldü ne duyuldu

MİLYONLARCA KİŞİ İZLEDİ

Öte yandan görüntüler Tesla aracının sahibi tarafından Twitter'a yüklendi ve kısa sürede 11,7 milyondan fazla görüntülenme ve 52,3 bin beğeni topladı. 2.000'den fazla kişi de gönderinin altına hızlı bir şekilde yorum bırakarak "Çılgınca" kaza karşısında şok ve hayretlerini dile getirdi. 

Haberin Devamı

Otobanda Uçan araba Böyle bir kaza ne görüldü ne duyuldu

KULLANICILAR YORUM YAĞDIRDI

İlginç kazanın görüntülerini izleyen kullanıcılar ise görüntülere yorum yağmuruna tuttu. Bir kullanıcının yazdığı 'Fizik kanunları bizimle aynı fikirde değil' ifadesi 130 binden fazla kişiye ulaştı.