Dünya Şok edici görüntü! Evsiz kadın sokak ortasında doğum yaptı

Şok edici görüntü! Evsiz kadın sokak ortasında doğum yaptı

11.04.2023 - 11:55 | Son Güncellenme:

ABD'nin en lüks ve pahalı şehirlerinden olan San Francisco'da evsiz bir kadın sokak ortasında doğum yaptı.

Şok edici görüntü Evsiz kadın sokak ortasında doğum yaptı

Amerika Birleşik Devletleri'nde yaşanan olay dünyada ses getirdi. Söz konusu gelişmenin detayları ise anbean bölgede bulunan insanların kamerasına yansıdı.

Haberin Devamı

San Francisco'nun en kötü mahallelerinden olan Tenderloin'da bir kadın sokak ortasında doğurdu. Şok edici gelişme sonrası konuyla ilgili yetkililerden açıklama geldi.

San Francisco itfaiyesi yaşananları doğruladı ancak gizlilik yasaları gereği kadının kimliği hakkında herhangi bir bilgi vermedi. Bir yetkili zaman zaman sokakta doğumların yaşandığını ancak bu durumun çok nadir olduğunu vurguladı.

GÖZLERİNİ KALDIRIMDA AÇTI

Kameraya yansıyan anlarda ise bir adamın "Sakin ol, ambulans gelecek" dediği duyuluyor. Doğum esnasında ise bebek olay yerine ambulans gelmediği için hayata gözlerini bir kaldırımın üzerinde açtı. Annesi ise doğum sonrası küçük bebeği bir kumaş parçasıyla sardı ve kucağına aldı.

Şok edici görüntü Evsiz kadın sokak ortasında doğum yaptı

BU İLK DEĞİL

Öte yandan San Francisco'da kayıtlara geçen son sokakta doğum 2007 yılında yaşandı. Evsiz kadın doğum sonrası bebeğini sokağa terk etti. Geçen sene yaşanan bir olayda ise bir evsizler kampının tuvaletinde ölü doğmuş bir bebek bulundu.