Dünya Hepsi midesinden çıktı! Kulaklık, fermuar, cıvata

Hepsi midesinden çıktı! Kulaklık, fermuar, cıvata

29.09.2023 - 10:44 | Son Güncellenme:

Karın ağrısı nedeniyle hastanelik olan şahıs, doktorların yaptıkları tespit sonucu dünya medyasında infial yarattı.

Hepsi midesinden çıktı Kulaklık, fermuar, cıvata

İki yıldır karın ağrısı çekiyordu. Ailesi sık sık doktora gitmesini, ciddi bir şeyi olacağı için endişeleniyordu. 35 yaşındaki Kuldeep Singh en sonunda ölümcül karın sorunları ve yüksek ateş nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Sağlık ekipleri ağrının geldiği bölgeyi taradıklarında şok edici bir gerçekle baş başa kaldı. Yapılan tespitlerde Kuldeep Singh'in madalyonlar, zincirler, somunlar, cıvatalar, kulaklıklar ve çengelli iğneler, mıknatıslar, gömlek düğmeleri hatta fermuar bile tükettiği belirlendi. i Moga Tıp Hastanesi müdürü Ajmer Singh Kalra, 'Röntgen çekerken midenin içinde madalyonlar, zincirler, somunlar, cıvatalar, kulaklıklar ve başka birçok nesne bulduk, hala şaşkınız' dedi.

Haberin Devamı

ZİHİNSEL BİR SAĞLIK SORUNU

Doktorlar, Cleveland Kliniği'ne göre, biblo tadımcısına pika tanısı koydu; bu hastalık, hastanın "yiyecek olmayan maddeleri zorunlu olarak yuttuğu" bir zihinsel sağlık durumuydu. Bu rahatsızlık en çok küçük çocuklar, hamile kadınlar ve özellikle otizm spektrum bozukluğu kişilerde gözüküyor.

HAYATİ TEHLİKESİ SÜRÜYOR

Singh'i ameliyata alan Kalra isimli doktor ise konuyla ilgili 'Keskin nesneler yediği için midesinde ciddi yaralar vardı' ifadelerini kullandı. 3 saatlik ameliyat sonrası Singh'in hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi.