Dünya Eski sevgilisini hastaneye kapattırdı: Deli olmadığını ispatla

Eski sevgilisini hastaneye kapattırdı: Deli olmadığını ispatla

25.09.2023 - 16:30 | Son Güncellenme:

Eski sevgilinin akıl hastası olduğunu öne sürerek genç kadını zorla hastaneye yatıran adam tutuklandı. Söz konusu olayın görüntüleri ise anbean kameraya yansıdı.

Amerika Birleşik Devletleri'nin Pensilvanya eyaletinde son günlerin en korkunç gelişmelerinden biri kayda geçti. Şimdilerde evli olan, 37 yaşındaki Ronald Davis isimli polis memuru, eski sevgilisini akıl hastası göstererek hastaneye yatırması ülke çapında infiale yol açtı. Olayla ilgili açıklamalarda bulunan savcılık, Davis'in tutuklandığını belirtti. Talihsiz kadın ise Davis'in kendisine 'Deli olmadığını biliyorum ama kanunları da biliyorum, seni deli gibi göstereceğim' dediğini öne sürdü.

Haberin Devamı

Eski sevgilisini hastaneye kapattırdı: Deli olmadığını ispatla

KABUS GEÇEN AY BAŞLADI: NEFES ALAMIYORUM

Genç kadının Ağustos ayında başlayan kabusu Davis'in resmi e-posta hesabıyla ilçe yetkilileriyle temasa geçmesiyle hız kazandı. Dört ay boyunca birlikte olduğu kadının intihara meyilli olduğunu, akıl sağlığı ile ilgili problemler yaşadığını iddia eden Davis, kadının hastaneye yatırılması gerektiğini öne sürdü.
Gözetim emrini onaylattıktan sonra 'Bunu kendim halledeceğim' diyerek kadını yakalamak için çalışmalara başlayan Davis, sivil bir refaketçi ile kadının yaşadığı yere gitti.

Kameralara yansıyan görüntülerde genç kadını döverek etkisiz hale getiren Davis'e eski sevgilisi 'Nefes alamyorum' diyerek yanıt verdi. Yeminli ifadelere göre, üniformalı polisler gelip onu Lehigh Valley hastanesine götürürken "Neden bana bir suçlu gibi davranıyorsunuz?" diyen M.F. defalarca kez yanlış bir şey yapmadığını söyledi.

Haberin Devamı

Eski sevgilisini hastaneye kapattırdı: Deli olmadığını ispatla

GERÇEĞİ KANITLADI

Zorla hastaneye yatırılan ve burada yapılan testlerle akıl hastası olmadığı ve intihara meyilli olmadığı anlaşılan kadın taburcu edildi. Hastaneden çıkar çıkmaz polise Davis ile olan konuşmalarını gösteren kadın, polis memurunun tutuklanmasını sağladı. Öte yandan yetkililer, Davis'in kendisine karşı kullandığı iddia edilen "intihar niteliğinde" mesajların doğası gereği varsayımsal olduğunu ve kadının kötüleşen ilişkileriyle sebebiyle böyle bir mesaj attığını bildirdi.

Yazarlar