Dünya Sosyal medyayı salladı! Nişan yüzüğüyle ilgili gerçeği öğrenince...

Sosyal medyayı salladı! Nişan yüzüğüyle ilgili gerçeği öğrenince...

29.01.2022 - 06:58 | Son Güncellenme:

İnternet arama motoru Google'da her şeyi bulmak mümkün. Nişanlınızın size taktığı evlilik yüzüğünü aslında kime aldığını bulmak bile! İşte nişanlısıyla ilgili gerçeği öğrenerek hayatının şokunu yaşayan kadının hikâyesi...

Derleyen: Fazilet Şenol / Milliyet.com.tr - Uzun süredir yürüttüğümüz bir ilişki varsa hayatımızdaki kişiyle ilgili genelde her detayı bildiğimizi varsayarız. Ve günün birinde internet arama motoru Google'ın derinliklerinde partnerimiz hakkındaki gizemli bilgilerle karşılaşacağımızı aklımızın ucundan bile geçirmeyiz. Hele ki bu kişi nişanlımızsa...

Haberin Devamı

@hreb isimli TikTok kullanıcısı olan Hailey de bir gün nişanlısının adını Google'dan aratmaya karar verdiğinde neyle karşılaşacağından pek emin değildi. Ve sonunda da nişanlısının eski MySpace profilini veya birkaç yüz kızartan fotoğrafını bulmak yerine, nişan yüzüğünün aslında kendisi için satın alınmadığını gösteren bir detayla karşılaştı. 

BİR BAŞKASI İÇİN ALINMIŞTI

Hailey'in taktığı nişan yüzüğü aslında daha önce bir başkası için alınmıştı. Konuyla ilgili detaylar tam olarak bilinmese de Hailey'in nişanlısının aynı yüzükle başka bir kıza evlenme teklifi ettiği tahmin ediliyor. Genç kadın da bir başkası için düşünülmüş olan nişan yüzüğünü taktığını, Google'da aratma yapınca fark etti.

Sosyal medyayı salladı Nişan yüzüğüyle ilgili gerçeği öğrenince...

'BİZ TANIŞMADAN ÖNCE...'

Haberin Devamı

TikTok'a yüklediği ağlamaklı, 1 milyondan fazla görüntülenen videoda öğrendiklerinin midesini bulandırdığını belirten gelin adayı Hailey, durumu şöyle açıkladı:

"Rastgele Google'da nişanlımın adını aramaya karar verdim ve daha biz tanışmadan önce bir kuyumcunun web sitesinde nişan yüzüğüm için yazılmış bir metin gördüm."

'YÜZÜK GİTTİ'

34 binden fazla beğeni alan videonun başlığına ise, "Ne yazık ki gördüklerim çok doğru" yazdı. Yorum bölümünde cesur bir ifade takınan ve hayal kırıklığına uğrayan genç kadın, yaşadığı 'travma' hakkında şaka yaparak yüzüğün artık 'gittiğini' söyledi.

'BENİ UÇURUMA SÜRÜKLEYEBİLİRDİ'

Yorum yapanların çoğu TikToker'ın hüzünlü keşfinden sonra neden bu denli büyük bir yıkım yaşadığını anladığını söyledi, hatta bir kişi duygularını şöyle dile getirdi: "Yüzüğün farklı bir kız için satın alınmış olması beni uçuruma sürükleyebilirdi."

'NE OLURSA OLSUN'

Bir başkası ise, “Ne olursa olsun satıp o parayla yeni bir yüzük alabilirdi. Bir başkasına ait olan bir yüzüktense 100 dolarlık bir yüzük tercih ederim" yorumunu yaptı.

Sosyal medyayı salladı Nişan yüzüğüyle ilgili gerçeği öğrenince...

'YÜZÜK YÜZÜKTÜR'

Bir diğer takipçisi de 'yüzüğün sadece bir yüzük olduğunu' söyleyip adamı savunmaya çalıştığında, pek çok kişi meselenin ne olduğunu bile anlayamadığını söyleyip büyük tepki gösterdi. Bu hikâyeyi duyar duymaz partnerlerini Google'da aratanlar da videoyu yorum yağmuruna tuttu. Hailey'in ise tek temennisi, takipçilerinin de kendisi gibi bir gerçekle yüzleşmemeleri oldu.

Haberin Devamı

YÜZLEŞTİ ANCAK...

Aynı zamanda Hailey, keşfettiği bu detayla ilgili nişanlısıyla yüzleştiğini iddia ediyor ancak söylediğine göre o, bu durumu büyük ölçüde dikkate bile almamış.