Dünya Trudeau’nun başı dertten kurtulmuyor!

Trudeau’nun başı dertten kurtulmuyor!

29.09.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Kanada Başbakanı Justin Trudeau, 2. Dünya Savaşı sırasında bir Nazi birliği için savaşan Ukraynalı Yaroslav Hunka’nın parlamentoda alkışlanmasının ardından halkı adına özür dilemişti.

Trudeau’nun başı dertten kurtulmuyor

Trudeau, bu kez de ayrılıkçı Sih örgütü Halistan Kurtuluş Gücü’nün (KLF) yöneticisi Hardeep Singh Nijjar’ın 18 Haziran’da ülkesinde öldürülmesinden sorumlu tuttuğu Hindistan’ın suçlamalarıyla da karşı karşıya. Eski Hint diplomat Deepak Vohra, Trudeau’nun G20 için gittiği Hindistan’a “kokain dolu’” bir uçakla seyahat ettiğini ve iki gün boyunca odasından çıkmadığını iddia etti. Trudeau’nun ofisi ise suçlamaya sert yanıt verdi, “Bu kesinlikle yanlıştır” açıklamasında bulundu.

Haberin Devamı

18 YILLIK EVLİLİK SONA ERİYOR!

Kanada Başbakanı Trudeau, eski televizyon sunucusu eşi Sophie Gregoire ile 18 yılın ardından boşanma kararı aldı.

HABERİ TRUDEAU AÇIKLADI

Trudeau yaptığı açıklamada, “Sophie ve ben, çok sayıda zorlu ve düşündürücü konuşmadan sonra ayrılma kararı aldığımızı paylaşmak istiyoruz. Her zaman olduğu gibi inşa ettiğimiz ve etmeye devam ettiğimiz her şeye karşı derin bir sevgiyle yakın bir aile olmaya devam ediyoruz. Çocuklarımızın iyiliği için, bizim ve onların mahremiyetine saygı göstermenizi rica ediyoruz. Teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.

Trudeau'nun ofisi, çiftin yasal bir anlaşma imzaladığını belirterek, "Yakın bir aile olmaya devam ediyorlar ve Sophie ile Başbakan, çocuklarını güvenli, sevgi dolu ve işbirlikçi bir ortamda büyütmeye odaklanıyorlar. Aile önümüzdeki haftadan itibaren tatilde birlikte olacak." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Trudeau ve Gregoire çiftinin 3 çocuğu bulunuyor.