Dünya Tuvalette doğurup ölüme terk etti! Cesedi müşteri buldu

Tuvalette doğurup ölüme terk etti! Cesedi müşteri buldu

03.08.2023 - 17:10 | Son Güncellenme:

Bir benzinlikte duran ve tuvalette doğum yapan kadın bebeğini oracıkta bıraktı. Olay sonrası yaşananlar ise kan donduracak cinsten.

Tuvalette doğurup ölüme terk etti Cesedi müşteri buldu

Amerika Birleşik Devletleri'nin Texas eyaletinde son günlerin en akıllara durgunluk veren gelişmelerinden biri kayıtlara geçti. Olay anı anbean güvenlik kamerasına yansırken bir anne adayının yaptığı davranış dünya medyasında ses getirdi. 

Haberin Devamı

Görüntülerde aracına yakıt almak için bir benzin istasyonuna park eden kadının şüphe çekmeden tuvalete gittiği görülüyor. Burada sessizce doğum yapan kadın daha sonra hiçbir şey olmamış gibi istasyondan arabasına binip ayrılıyor. 

Tuvalette doğurup ölüme terk etti Cesedi müşteri buldu

BİR SAAT SONRA ÖLÜ BULUNDU

Saatler sonra bir müşterinin aynı tuvalete girmesiyle açığa çıkan olay sonrası çalışanlar apar topar polisi aradı. Olay yerine gelen sağlık ve güvenlik ekipleri bebeğin öldüğünü belirledi. Polis, kadının tuvaleti yaklaşık 15 dakika kullandığını ve çocuğun bir saat sonra bulunduğunu söyledi.

Tuvalette doğurup ölüme terk etti Cesedi müşteri buldu

HER YERDE ARANIYOR

Müfettişler, bebeğin ölüm nedenini belirlemeye çalışıyor. Yerel basında çıkan haberlerde bebeğin otopsi çalışmalarının sürdüğü kayıtlara geçti.

Bundan sonra işin yargıda olduğunu belirten polisler şimdi her yerde anneyi aradıklarını belirtti. Durumu 'Trajik' olarak nitelendiren bir görevli, anneyle sadece konuşmak istediklerini aktardı ve onu teslim olmaya çağırdı.