Dünya Uçağı birbirine katan kadının kimliği dikkat çekti!

Uçağı birbirine katan kadının kimliği dikkat çekti!

08.08.2023 - 12:30 | Son Güncellenme:

Uçakta küfürler yağdırıp 'olmayan' bir yolcuyu gösteren kadının yol açtığı kaosta gizem çözüldü, Amerikan medyası 1009 sefer sayılı uçağın tepeden tırnağa arandığını bildiriyor.

Uçağı birbirine katan kadının kimliği dikkat çekti

ABD'de yaklaşık bir ay önce Dallas kentinden bir yolcu uçağı kalkışa hazırlanıyordu. Yolcular arasında bulunan bir kadının uçağın içinde ayağa kalkıp söyledikleri sosyal medyada paylaşılınca günlerce konuşuldu.

Haberin Devamı

Peş peşe küfürler sıralayan kadının, uçağın önüne doğru yürürken "Size söylüyorum, defolup gidiyorum ve defolup gitmemin bir nedeni var. Herkes buna inanabilir ya da inanmayabilir" dediği duyuldu.

Devamında uçağın arka kısmını göstererek bağıran kadın, "Aldırış etmiyorum ancak şu anda size söylüyorum, arka taraftaki pislik herif gerçek değil. Bu uçakta oturabilirsin ve onlarla birlikte ölebilirsin ya da ölmeyebilirsin. Gitmeyeceğim" dedi.

Öfkeli kadının kimi hedef aldığı görüntülerden anlaşılmıyordu ve bu sırada yolcuların başlarını çevirip uçağın arkasına baktığı görüldü.

Uçaktaki yolculardan biri, sosyal medyada paylaştığı video kaydının altına yaşananlar nedeniyle uçuşun üç saat rötar yaptığını yazdı. Söz konusu paylaşıma göre, küfürler yağdırıp uçağı birbirine katan kadın tutuklanmadı ve tüm yolcular araçtan indikten sonra güvenlik kontrolünden geri döndü.

Haberin Devamı

Yolcunun paylaştığı video popüler bir etiketle yeniden dolaşıma sokulunca işler çığırından çıktı, uçaktasarhoş etiketiyle milyonlarca kez izlendi.

KİMLİK GÖSTERMEYİ REDDETTİ

Gizemli kadının kimliği bir ay sonra belli oldu, New York Post gazetesi Dallas'ta yaşayan Tiffany Gomas'ın polise verdiği ifadeye ulaştı. Pazarlama yöneticiliği yapan Tiffany Gomas, polislere tartışmanın kablosuz kulaklıklar nedeniyle çıktığını söyledi.

Tepesi atan kadının uçaktan atıldığı bilgisini veren New York Post, 38 yaşındaki Gomas'ın araçtan inmek istemediğini ancak görevlilerin müdahalesiyle havalimanında kaldığını bildirdi.

Habere göre, havalimanındaki kriz sırasında Tiffany Gomas uçağın güvenli olmadığını söyleyerek kalkış yapılmamasını da talep etti ve ABD Ulaştırma Güvenliği İdaresi (TSA) yetkilileri uçağı bir kez daha kontrolden geçirdi.

Uçak kontrol edilirken, Fort Worth Havalimanı'ndan Orlando'ya gitmeye hazırlanan 1009 sayılı seferin tüm yolcuları araçtan indirildi. Oklahoma Devlet Üniversitesi mezunu olan Tiffany Gomas ise yeniden uçağa binmek için diretiyordu.

Uçağı birbirine katan kadının kimliği dikkat çekti

2 MİLYON DOLARLIK EVDE YAŞIYOR

En sonunda 38 yaşındaki pazarlama yöneticisi polis tarafından havalimanının dışına kadar götürüldü. Öfkeli kadının polise kimlik göstermeyi reddettiğini belirten New York Post, Gomas'ın hiçbir zaman gözaltına alınmadığını ya da tutuklanmadığını da ekledi.

Haberin Devamı

Tiffany Gomas'a yorum için ulaştıklarında 'hayır' yanıtı aldıklarını dile getiren New York Post, ayırca kadının Lakewood semtinde 2 milyon dolarlık bir evde yaşadığını yazdı.

New York Post gazetesi, tam da 4 Temmuz arifesinde gerçekleşen olayı 'American Airlines uçuşundaki kadın 'gerçek olmayan' bir yolcu için destansı bir şekilde kontrolden çıktı' başlığıyla sunmuştu.